Nyt on aika ilmoittaa koruarvonnan voittaja, ja palkintona on Timanttisten korvakorut sarjasta Talvisatu. Olisin itse niin mielelläni lahjoittanut teille kaikille korvakorut, teidän kaikkien talviset muistot lapsuudesta lämmitti mieltäni. :) Tosi mukava juttu, kun osallistuitte arvontaan!

Arvonnan voittajaksi tuli Kaisa, paljon onnea arvonnan voitosta! Laitan sinulle pian sähköpostia. :)

Tänään oli sitten blogini viimeinen maanantai Cosmopolitanilla, sillä tämän viikon torstaina, 14.1. blogini muuttaa Elle.fi sivulle. TÄSTÄ pääset kurkkaamaan blogini tulevan osoitteen. Jos et ole vielä lukenut blogini muuttopostausta, käy lukemassa se TÄSTÄ

Blogimuuton kunniaksi olemme ottaneet hieman juhlavammat kuvat, mutta niistä lisää vasta tämän viikon torstaina! En malta odottaa! Ilmoitan vielä täällä blogissani, kun blogini on muuttanut Elle.fi sivulle.

Tässäpä myös muutama kuva viikonlopulta. Kävimme muun muassa Saslikissa sekä Kämpissä. Tänään puolestaan menin aamupäivästä TFW. salille, ja voi pojat säikähdin aluksi aika kovasti päivän treeniä. Viimeksi salilla ollessani teimme kovan takakyykkysetin, ja tänään oli melkein sama takakyykkysetti luvassa. Onneksi kyykkäykset menivät tänään paremmin, eikä jalat tulleet yhtä kipeiksi kuten viimeksi. 

Nyt alan tekemään jotain iltapalaa, taitaa munakas päätyä lautaselle! 

I just want to remind you that my blog will soon move to Elle.fi site! My blog will move to that site on this weeks Thursday, 14.1.2016. If you have not read the original post of about this subject, you can read it HERE! I will let you know, when my blog has officially moved! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat