En ole aamuihiminen, mutta tykkään kuitenkin herätä aikaisin, jotta minulla on aamulla kunnolla aikaa olla kaikessa rauhassa. Yleisesti ottaen haluan, että aamuisin minulla on kaksi tuntia aikaa tehdä aamutoimet, juoda kahvia, sekä kuunnella musiikkia. Toki jos minulla on hyvin aika lähtö, tunti riittää hyvin. 

Tänään olin laittanut herätyksen yhdeksältä, mutta heräsin omatoimisesti aika lailla tasan kahdeksan. Keitin kahvit, otin läppärin esiin, ja menin takaisin sänkyyn, sekä kuuntelin musiikkia. 

Tässä muutamia biisejä, joita tykkään kuunnella muun muassa aamuisin: 
Lake Jons - I Come Clean
William Fitzsimmons - Goodmorning (Pink Ganter Remix)
Sam Smith - Like I Can 
Mumford and sons - White Blank Page
Sia - Alive 

Olen muuten saanut muutaman viestin liittyen blogini kommentointiin. Blogin kommentointi on aiheuttanut hieman hankaluuksia tällä uudella  sivustolla, eikä kommentit ole tulleet läpi, vaikka niitä on lähetetty. En tiedä mistä ongelma johtuu, mutta muistattehan lisästä "kirjoita seuraavat numerot peräkkäin" osioon siihen pyydetyt numerot. :) Tätä uutta sivustoa hiotaan vielä, joten parannuksia pitäisi olla tulossa. 

Nyt taidan juoda vielä yhden kupin kahvia, sekä selata joulukuun Cosmoa. Rentoa sunnuntaita. :)

This morning I woke up early, had my coffee in bed, and listen to some relaxing music. Here are some songs I like to listen during the morning: 

Lake Jons - I Come Clean
William Fitzsimmons - Goodmorning (Pink Ganter Remix)
Sam Smith - Like I Can 
Mumford and sons - White Blank Page
Sia - Alive 

Hope you have a lovely Sunday. :) 

Kommentit (2)

Vierailija

Ilmeisesti siksi kommentit ei ole tulleet perille, kun ei ole huomattu tuota, että pitää laittaa noi numerot ennen kun valitsee lähetä. Tsemppiä tulevaan viikkoon :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Niin se voi olla yksi syy kyllä. Toivottavasti nyt jatkossa kommentit tulee ihan normaaliin tapaan julki. :) Kiitos tsempistä! Tsempit myös sinne! <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat