Tämä on viimeinen postaukseni täällä Cosmopolitanin sivulla, sillä heti huomisesta lähtien kaikki tulevat postaukseni ovat Elle.fi sivulla. Blogini uusi osoite on www.elle.fi/minnasomero , ja TÄSSÄ on suora linkki tuolle sivulle. Sivulleni on vielä tulossa kategorioita bannerin alapuolelle, sekä teksti tulee olemaan eri fontilla jatkossa. Blogini ei ole vielä Elle.fi sivun etusivulla, mutta heti huomisesta lähtien se näkyy siellä, kuten Ellen kaikki muut blogit.

Ensimmäinen postaukseni Elle.fi sivulla tulee huomenna torstaina, 14.1.2016, kello 11.00. Aika jännittävää tämä blogimuutto, täytyy myöntää. Nyt mulla jatkuu hommat läppärin ääressä, sillä huominen postaus ei ole vielä täysin valmis. Teimme hitusen spessumat kuvaukset tuohon postaukseen, joten kuvien läpikäymisessä ja editoimisessa riittää hommaa.

Sen suuremmitta puheitta, sanon vain, että HUOMISEEN! Blogihommat jatkuu ihan tavalliseen tapaan, mutta blogini osoite on jatkossa eri kuin nyt. Sen verran voin sanoa, että kaikkea kivaa on luvassa tälle vuodelle! En malta odottaa! 

Mukavaa iltaa kaikille, kuullaan huomenna klo 11.00, www.elle.fi/minnasomero osoitteessa! :)

TÄSSÄ vielä linkki blogini uudelle sivulle. 

So this is my last blog post here at Cosmopolitan site, because on tomorrow, Thursday 14.1.2016 you can read my blog at www.elle.fi/minnasomero, and HERE is the direct link to my blog. My blog will be on the front side of Elle site on tomorrow, but for now you can visit my blog from that link.  

My first post to Elle.fi site will come out on tomorrow at 11 AM! I hope you all will continue reading my blog on the new site, because there are coming quite cool stuff to my blog soon! I just can't wait! 

Talk to you again on tomorrow 11 AM at www.elle.fi/minnasomero  !! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat