Tällä kertaa testiin pääsi Veet:n karvanpoistovoide ja täsmävaha.

Olen aiemminkin käyttänyt karvanpoistovoidetta ja kokemukseni silloisilta kerroilta ovat olleet hyviä. Tästä on kuitenkin jo useampi vuosi joten mietin, että onkohan koostumus tai jokin muu tuotteessa muuttunut. Avatessani paketin esiin tuli tuttu lasta ja voidetuubi. Mielestäni voidetuubin koko oli kasvanut mikä oli positiivinen yllätys, koska se kuluu yllättävän nopeasti! Ohjeistus oli jälleen selkeä kuten muissakin tuotteissa.

Tarkoitus on siis levittää voidetta tasaisesti iholle, antaa sen vaikuttaa n.3min jonka jälkeen poistaa karvat mukana tulleella lastalla ja huuhdella iho. Ohjeissa painotettiin ettei vaikutusaika saa ylittää 6 minuuttia.

Toimin ohjeiden mukaan ja annoin voiteen vaikuttaa 3 min. Kokeilin poistaa karvoja pieneltä alueelta nilkasta nähdäkseni lähtevätkö karvat, huomasin, että voiteen täytyi antaa vaikuttaa vielä hetki. Muutaman minuutin kuluttua aloin poistaa karvoja lastalla. Karvat lähtivät helposti, lastaa ei tarvinnut painaa kauhean kovaa ihoa vasten ja iho jäi ihanan pehmeäksi ja sileäksi, mutta voiteen poisto on aika sotkuista puuhaa ja sitä joutuu erikseen huuhtoa viemäristä alas kun sitä ei vesi automaattisesti hajota. Lopuksi vielä huuhtelin ihon vedellä ja tutkin sääret vielä hajakarvojen varalta. Paljon plussaa siitä, että jos muutamia hajakarvoja sattuu löytymään, niistä voi ottaa ihan vain sormilla kiinni ja nyppäistä pois tai jopa vain hieman hankaamalla karvat useimmiten lähtevät. Voide tuoksuu hyvälle ja se hidastaa silmin nähden karvojen kasvua! Normaalisti sheivaan sääreni n. joka kolmas päivä, mutta käytettyäni karvanpoistovoidetta sheivasin seuraavan kerran vasta 5 päivän kuluttua. Iho pysyi pehmeänä ja sileänä. Voidetta ei kuitenkaan riitä kovin monelle käyttökerralle. Sanoisin, että tuubista riittää 3-4 käyttökertaa.

Sanat pisteinä:

Sisältö: 8

Ohjeet: 9

Siisteys: 6

Toimivuus: 9

Lopputulos: 10

 

Seuraavaksi testasin täsmävahaa. Koska itselläni ei tuotteelle oikein ollut käyttöä pyysin äitiäni koekaniiniksi. Päätimme testata tuotetta ylähuulen karvoille eli viiksille.

Paketti sisälsi vahatuubin jossa toisessa päässä oli rauhoittava geeli, pienille ihoalueille sopivia karvanpoistoliuskoja ja jonkinlaisen levitys tikun (en oikein päässyt perillä sen käyttötarkoituksesta). Ohjeet olivat jälleen selkeät ja niissä neuvottiin mihin suuntaan karvoja pitää poistaa.

Tuubia piti lämmittää muutama minuutti kiehuvassa/tulikuumassa vedessä jonka jälkeen sitä pystyi puristamaan ulos tuubista ja levittämään helposti viiston levityspään avulla. Liuska vain päälle, painelu ja repäisy. Viikset lähtivät hyvin ja ylijäänyt vaha oli helposti poistettavissa vedellä. Ainoa hankaluus oli poistaa viikset amorin kaaren keskeltä. Lopuksi levitin vielä tuubin toisesta päästä rauhoittavaa geeliä. Geeli tuoksui hyvälle ja rauhoitti ihoa nopeasti. Punoitus laski 15 minuuttissa ja iho oli sileä,pehmeä ja raikkaan näköinen. Vaha on riittoisaa ja siitä riittää varmasti 10+ käyttökerralle.

Sanat pisteinä:

Sisältö: 9

Ohjeet: 9

Siisteys: 10

Toimivuus: 8

Lopputulos: 8

 

Kaiken kaikkiaan Veet:n tuotteista jäi positiivinen kuva ja suosittelen lämpimästi testaamaan itseään kiinnostavia tuotteita! Itse aion ottaa karvanpoistovoiteen sekä kylmävahaliuskat kainaloille ja bikinirajalle osaksi karvanpoisto rutiinejani.

Kommentit (0)

Seuraa