MyCosmon sivuilla oli mahdollisuus hakea Veet:n tuotetestaajaksi ja siinä samalla päästä kokeilemaan kauneusbloggaamista. Täytin innoissani hakemuksen aloittelevana bloggaajana ja tässä sitä ollaan! Opiskelijana tahdoin hyödyntää myös mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia karvanpoistotuotteita, jotta tiedän itse ja osaan kertoa teille mihin kannattaa panostaa ja olivatko tuotteet hintalaatusuhteiltaan hyviä, koska jos tuote ei miellytäkkään on se ollut vain rahan hukkaa.

Käytän karvojen poistoon tavallisesti Gilletten Simply Venus höyliä ja Satin Care karvanajogeeliä. En itse viitsi enää ostaa sellaisia ns. parempia höyliä, koska ne kuluvat yhtä nopeasti kuin "huonommat" höylät ja ovat 3x kalliimpia. Ihoni on melko herkkä, joten en kovin usein vaihda luottotuotteitani. Olen myös käynyt muutaman kerran sokeroimassa sääreni kauneushoitolassa. Pidin sokeroinnin jälkeisestä sileydestä ja pehmeydestä säärissäni ja menetelmä on toimiva myös herkempi ihoisille, sillä sokeri ei ärsytä ihoa samalla tavalla kuin vahaus, koska karvat poistetaan kasvusuuntaan eikä vastakarvaan.

Vaatimukseni karvanpoistolle on helppous, mahdollisimman pieni kipu, hyvä lopputulos ja nopeus. Odotan innolla Veet:n tuotteiden saapumista jotta pääsen kokeilemaan jotain uutta ja jakamaan kokemukseni kanssanne!
Kommentit (0)

Seuraa