Viimein sain oman Veet:n testipakettini! Kyllä sitä oli jo odotettukin! Innolla kävin läpi että, mitä kaikkea paketista löytyikään. Sisältö oli monipuolinen ja se sisälsi paljon erilaisia tuotteita, täsmävahasta karvanpoistovoiteeseen.

Eniten odotin Easy Vax Roll-on kit:ä! Muiden testiryhmäläisten kehut antoivat kuvan että, tuote on helppo ja toimiva.

Päätin kokeilla sitä heti. Koska minulla on atoopinen ja muutenkin herkkä iho, mietin miten ihoni reagoi vahaan. Aikaisemmat kokemukset sokeroinnista ovat olleet hyviä. Iho on palautunut nopeasti, eikä ole ollut arka pitkään. Mutta sokerointihan on se hellävaraisempi vaihtoehto karvan kasvusuuntaan poistamisen vuoksi. En kuitenkaan antanut epäilyjeni peitota innostustani!

Easy Vax sisälsi leveä päisen vaha patruunan, joka soveltuu erityisesti säärille, kotelon vahalle, puhdistusliinoja, virtalähteen vahan lämmittämiseen sekä repäisyliuskoja. Ensimmäinen ajatus purettuani paketin pöydälle oli että, tuote vaikuttaa helpolta käyttää.

Luettuani selkeät ohjeet ajatus helppokäyttöisyydestä vahvistui. Laitoin vahapatruunan koteloon ja asetin kokonaisuuden alustaan ja laitoin virtajohdon seinään. Tästä se kaikki lähtee! Annoin vahan lämmetä suosiolla puoli tuntia vaikka ohjeissa sanottiin että, 20 minuuttia riittäisi.

Aloitin vahan levittämisen polven alapuolelta kohti nilkkaa. Roll-on pää on erinomainen idea mutta, en saanut vahaa levittymään tasaisesti ja päätä piti painaa aika lailla säärtä vasten. Asetin repäisyliuskan heti vahan päälle ja sivelin sitä kasvusuunnan mukaisesti kiinni ihoon ja karvoihin. Seuraavaksi koitti pelottavin kohta, repäisy. Kiristin ihoa ja repäisin liuskan napakasti vastakarvaan yhdellä ihon myötäisellä vedolla irti. Repäisy sattui eivätkä karvat lähteneet kunnolla. En lannistunut vaan vahasin koko säären loppuun. Putsasin ihoon jääneen vahan pois puhdistusliinoilla. Mielestäni liinoja saisi olla paketissa enemmän koska, yhteen sääreen piti käyttää jopa 3 liinaa.

Lopputulos oli punoittava ja arka iho jossa oli vielä paljon karvoja jäljellä. Mietin olenko tehnyt jotain väärin vai miksi vaha ei toiminut minun kohdallani. Vika ei ainakaan ollut repäisyissä eikä siinä etten olisi painanut liuskaa tarpeeksi hyvin kiinni. Vaikka en saanut aina vahaa levittymään tasaisesti sitä kuitenkin oli koko matkalla joten vika ei voinut tässäkään piillä. Itse en Easy Vaxiin mieltynyt. Pettymys oli suuri koska, idea on aivan mahtava. Siisteydestä laite ansaitsee plussaa.

Sanat pistein:

Sisältö - 7

Ohjeet - 9

Toimivuus - 7

Siisteys - 9

Lopputulos - 4

 

Päätin vielä kokeilla toista itseäni kiinnostavaa tuotetta. Kylmävahaliuskoja bikinirajalle ja kainaloille. Nautin sileistä kainaloista todella paljon, ei tarvitse miettiä näkyykö sänkeä kun nostat kättäsi! Sama koskee bikinirajaa. Olen kyllästynyt ainaiseen sheivaamiseen ja siksi tahdoin karvat pikimmiten pois.

Pakkaus sisälsi vahaliuskoja joista kustakin saa kaksi liuskaa käytettäväksi sekä puhdistusliinoja. Ohjeet olivat jälleen erittäin selkeät. Niissä jopa neuvottiin mihin suuntiin karvat pitää alueilta poistaa, "Kainalokarvat kasvavat kahteen suuntaan, joten vahaa tämä alue kahdessa vaiheessa karvojen kasvusuunnan vastaisesti". Mukaan oli vielä liitetty ohjeistavat kuvat mistä sai selkeän käsityksen käytöstä. Liuskoja piti lämmittää ensin käsien välissä jonka jälkeen liuska asetetaan kainalolle, painellaan kiinni ja repäistään.

Kiinnitettyäni liuskan, jälleen sai jännittää sattuuko repäisy paljonkin. Varsinkin kun kyseessä on herkkä ihoalue. *Repäisy* Ei kyyneleitä ja karvat poissa! Seuraavat repäisyt eivät tuntuneet missään ja pian minulla oli sileät kainalot. Olin erittäin tyytyväinen! Lopuksi poistin jääneen vahan puhdistusliinoilla ja vasta tässä vaiheessa iho alkoi punottaa ja ihon alle alkoi muodostua verisiä pisteitä. Pelästyin hiukan mutta ymmärsin että, karvat ylettyvät kainaloissa melko syvälle ja päätin odottaa kärsivällisesti punoituksen laskemista.

Odotellessa päätin vielä kokeilla liuskoja bikinirajalle. Ajatus hieman hirvitti mutta päätin kokeilla joka tapauksessa sileän ihon toivossa. Toimin samalla tavalla kuin kainaloiden kohdalla ja repäistyäni liuskan päätin että, ei enää ikinä uudestaan! Repäisy sattui uskomattoman paljon ja karvat jäivät paikoilleen. Poistin vahan äkkiä puhdistusliinoilla ja jätin asian sikseen.

Tarkistin vielä kainaloideni kunnon. Punoitus oli laskenut, iho ei ollut arka, veriset pisteet kuitenkin olivat vielä paikoillaan. Tiedän niiden kuitenkin tasoittuvan tuota pikaa.

Tuote on mielestäni erinomainen kainaloille mutta, bikinirajaansa tällä vahaavia kunnioitan suuresti.

Sanat pisteinä:

Sisältö - 8

Ohjeet - 9

Toimivuus -8

Siisteys - 9

Lopputulos - 7

 

Oli mahtavaa päästä alkuun tuotteiden testauksessa! Suosittelen kokeilemaan Easy Wax:ia vaikka se ei omalla kohdallani toiminut odotetulla tavalla. Myös kainaloista karvanpoistoa suunnitteleville suosittelisin Veet:n kainaloille ja bikinirajalle tarkoitettuja kylmävahaliuskoja.

Harmittaa hieman että, testi hetkestä oli vaikeaa ottaa kuvia kun piti toimia melko ripeästi. Toivottavasti saitte kuitenkin vinkkejä postauksestani!

Pysykää kuulolla, lähi aikoina tulossa lisää testipostauksia karvojenpoistovoiteesta, täsmävahasta sekä Wax Strips kylmävahaliuskoista! Sillä välin käykää ihmettelemässä lisää kauneus ja muoti aiheisia postauksia blogistani: lifejourneybymyside.blogspot.fi

Kommentit (0)

Seuraa