Unelmista ja niiden toteuttamisesta, elämisestä tässä hetkessä unohtamatta tulevaisuutta!
Oma blogini löytyy osoitteesta: http://forever-day.blogspot.fi

''Parikymppinen pääsi on täynnä unelmia, mutta ajattelet, että elämän suuret päätökset ehtii tehdä sitten kolmekymppisenä. Ehei! On aika miettiä, mitä haluat elämältäsi, sillä luot nyt tietämättäsi pohjaa tulevaisuudellesi''


Kyseinen lainaus on Cosmopolitanista (10/13) ja se tuo tärkeän viestin. Miksi odottaa, että elämä tuo eteesin tilaisuuksia joista vain haaveilet, ja kuvitella että ne toteutuvat kuin itsestään, kun voit itse aktiivisesti osallistua unelmiesi toteuttamiseen? Pienin askelin, rohkeasti ja aina eteenpäin. On tärkeää huomata onnellisuus pienissä arjen hetkissä, mutta on myös tärkeää miettiä tulevaisuutta.


Asettaa tavoitteita, johin pyrkiä vaikka ne olisi siellä jossain kaukana, minne ei ikinä usko pääsevänsä.


Tämän neidin parikymppinen pää on nimittäin täynnä unelmia. Bucket List pitenee sitä mukaa, mitä vanhemmaksi tulen, mutta välillä on hyvä huomata, mitä on jo saavuttanut. Opiskelemaan lähteminen, rakastuminen päätä pahkaa, matkusteleminen, ja tietysti se tärkein oivallus: elämän pienten ilojen huomaaminen, ihan tuiki tavallisessa arjessa.


''You need to understand, that life isn't what you're given, it's what you create what you conquer and what you aim to achieve''


En ole koskaan ollut sellainen, että jään laakereilleni lepäämään. En ole ikinä ollut sellainen että haluan heittää elämäni hukkaan ajelehtimalla tuulen mukana, ja katsoa mitä eteen tulee. Haluan luoda itselleni uran ja olen valmis tekemään töitä sen eteen - tulee sitten mitä tulee. Tärkeintä on yrittää, toivoa parasta, ja jos toivon sattuu menettämään, löytää se aina, ja aina uudestaan.


''I never lose...Either I win or I learn.'' Tärkeintä on asettaa itselleen tavoite, ja toimia aktiivisesti toteuttaakseen sen.


Sitten, jatkaa unelmointia.


Ja ymmärtää, että ne päätökset mitä teet nyt, vaikuttaa elämääsi myös kolmekymppisenä. Tällä hetkellä, on ehkä minulle juuri aika oppia virheistä, oivaltaa mitä oikeasti haluaa elämältään ja mennä sitä kohti kaikella sillä asenteella mitä on. Ja sitä riittää!


 
-Marjo 


  

Kommentit (0)

Seuraa