Hei!

Pakko sanoa heti alkuun, että vihdoin uskaltauduin aloittamaan oman blogin kirjoittamisen ja julkaisemaan ensimmäisen kirjoitukseni! :)

Tämä ei nimittäin todellakaan ollut helppoa, sillä olen jo vuosia seuraillut erilaisia blogeja täällä Cosmopolitanin sivulla ja monella muulla sivustolla. Varmasti ainakin sata kertaa olen ajatellut, että nyt minäkin aloitan, mutta olen kuitenkin perääntynyt, koska suoraan sanottuna elämäni on aika tylsää verrattuna muiden elämiin, joiden blogeja olen lukenut viikottain.

Joten miksi aloittaa blogin kirjoittaminen, jos ei ole kova matkustamaan, hyvä tekemään käsillä kaikkea hienoa tai ole esimerkiksi julkkis.. Olen miettynyt, että kiinnostaako ihmisiä sitten lukea ihan tavallisen ihmisen blogia. Toki itse olen kyllä lukenut kaikenlaisia kirjoituksia ja blogeja. No niin tai näin nyt aloitin kuitenkin vihdoin ja viimein. :)

Ainiin, pitäisi varmaan esitelläkin itsensä eikä vain jauhaa menemään kaikkea ylimääräistä..

Olen 43-vuotias nainen Tampereelta. Olen ammatiltani sairaanhoitaja, mutta tällä hetkellä olen vuorotteluvapaalla. Töihin palaan noin 4 kuukauden kuluttua. Jäin vuorotteluvapaalle, kun halusin ottaa pienen irtioton niin sanotusta normaalista arjesta ja tehdä kaikkea muuta kuin sitä samaa päivästä toiseen, eli töitä töitä ja töitä. :) 

Harrastuksia minulla ei oikein ole. Ei ainakaan mitään sellaista, mitä tekisin säännöllisesti. Pidän kuitenkin paljon luonnosta, joten vaellus on ollut aina lähellä sydäntä, samoin kuin kalastaminen ja mökkeily. Käyn yleensä kerran vuodessa mökilläni viettämässä aikaa, joka sijaitsee lapissa.

Lisäksi tykkään kovasti lukemisesta, joten kirjoja ja lehtiä tulee selailtua aika usein. Aika usein lainaan kirjastosta mielenkiintoisia kirjoja ja lehtiä ja joskus tulee ostettuakin, jos on oikein hyviä lehtitarjouksia. Mikään ei olekkaan mielestäni hienonpaa kuin istua 30 asteen pakkasella lämpöisessä mökissä takkatulen äärellä ja lukea lehtiä, kirjaa tai blogia. :)

Ainiin ja arkartelu on myös minun mieleeni. Tykkään askarrella kortteja muun muassa vanhoista lehdistä, joita on vuosien aikana kertynyt kaappeihin. Villasukkia osaan myös tehdä ja niitä valmistuukin vuoden aikana noin 20 kpl. Muutaman paidan olen myös valmistanut. :) Tällä hetkellä teen paitaa ja housuja lapsenlapselleni, joka täyttää joulukuussa 2 vuotta.

Eiköhän tässä ollut tarpeeksi tällä kertaa. Nyt täytyy lähteä lämmittämään pihasaunaa! Voi olla, että innostun heti huomenna kirjoittamaan lisää ja kertomaan enemmän itsestäni. :) Kiitos niille, jotka jaksoivat lukea höpinöitäni! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto