Minulla oli tiistaina päällä aivan valtavan suuri hieman kirjavaa denimiä oleva farkkutakki, jossa oli kaksi taskua takana, ja minä pidin siitä hurjasti. En tiedä onko se aivan liian iso ollakseen järkevän näköinen, mutta aion pitää sitä silti. Hassua ajatella, että vielä vähän aikaa sitten en olisi ikimaailmassa laittanut tuota päälleni, mutta nyt se on mielestäni hurjan kivan näköinen.

Ja tänään minä tyhjensin vaatekaappiani vaatteista, joita en enää pidä ja nauroin hurjana. En tiedä, mikä siinä oli niin hauskaa, mutta oli hulvatonta miettiä, millaisia vaatteita sitä onkaan joskus tullut pidettyä.

On Tuesday I wore completely over sized a bit multicolored denim jacket which had two pockets on the back, and I liked it a lot. I don't know is it just too big to look like normal jacket but still I'm going to wear it again. It's funny to think that only a little time ago I would have never wear that kind of jacket but now I think it looks really cool.

And today I cleaned up my closet for clothes which I'm not going to wear any more and I laughed so hard. I really don't know what was so funny about it but it was so hilarious to think what kind of clothes I have worn at some point.

http://sadepaivana.blogspot.fi

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
Kesäkuu
Toukokuu