9:15 Herään hitaasti ja huomaan kellon olevan jo noin paljon. Olen aika auttamattomasti myöhässä ja tänään olisi paljon tekemistä. Hiivin käymään vessassa, mutta palaan sen jälkeen vielä kännykkää räpeltämään. Avaan Instagramin ja selaan kaikki uudet kuvat.
 
9:30 Selaan muutamat uudet blogitekstit läpi, mutta päätän osan jättää vielä lukematta ja aloitan kirjoittaa tätä postausta jo näin aamusta. Lähden vessaa kohti hampaita ja naamaa pesemään.
 
9:45 Aamupala! Puuroa kera marjojen ja paahtoleipää. Syön ripeästi ja mietin, mitä minulla oli tänään tehtävänä. Raivaan astiani ja päätän lähteä heti aamusta ulos Sannan kanssa.
 
12:00 Maalla asuminen on rankkaa! Puita pinottu lähes kaksi tuntia ja nyt on kyllä väsynyt olo. Ehkä voitaisiin katsoa jotakin sarjaa tai sitten aloitan uuden ulkoasun väsäämistä blogiin. Lenkille en kyllä ainakaan vielä lähde. Päädyn kuitenkin lopulta selaamaan Instagramia ja Twitteriä kännykällä.
 
12:45 Sannan kanssa kanasalaattia tekemässä. Saan aikamoisen sotkun aikaiseksi, viillän melkein veitsellä sormeen ja kurkku tippuu roska-astiaan, kun olen kuorimassa sitä. Hienosti menee.
 
 
13:20 Aloitan ulkoasun vaihdoksen tekemällä uuden bannerin, enkä selviydy tietenkään ongelmitta koodien muokkaamisesta. En voi sanoa osaavani niitä kovinkaan hyvin muokata, joten kaikki niiden muokkaamiset täytyy ensin kokeilla miljoona kertaa ennen kuin ne toimivat.
 
14:35 Oho! Menipä aika nopeasti. Nyt ulkoasu näyttää suhteellisen hyvältä, mutta vielä on paljon tehtävää. Tässä välissä lähden kuitenkin Sannan ja Vilin kanssa lenkille.
 
 
 
15:00 Hyvin hitaalta tuntuneen lenkin jälkeen palaan taas ulkoasun pariin, joka ei meinaa sitten totella millään. Koodissa on koko ajan jokin vikana ja banneri ei oikein vieläkään miellytä silmää.
 
16:20 Päätän laittaa koneen syrjään ja avaan vaatekaappini ajatuksena raivata sieltä ne vaatteet pois, joita en enää pidä. Sekin on jo pitänyt tehdä varmaan viikon ajan, mutta vasta nyt saan se aikaiseksi tehtyä.
 
17:30 Kirjoitan jo jonkin aikaa julkaisuaan odottaneen postauksen loppuun ja teen pari pientä muutosta ulkoasuun. Pitäisi lähteä lenkille, mutta juutun taas selaamaan puhelintani.

18:45 Aikaa vierähtikin taas oikein kunnolla, kun selasin blogeja ja näitä hyvinkin koukuttavia sosiaalisen median sovelluksia. Lähden syömään ja sen jälkeen kyllä raahaan itseni lenkille. Toivottavasti kerkiän kuitenkin vielä muokata tätä ulkoasua. En tykkäisi jättää sitä hirveän pitkäksi aikaa roikkumaan.

19:30 Vihdoinki lenkille ja onneksi aurinko paistaa vielä. Juoksen Sannan kanssa jo tutuksi tullutta reittiä, jonka pituudesta minulla ei kyllä ole haisuakaan. Aivan sopiva kuitenkin minulle.
 
20:15 Reilun puolen tunnin juoksulenkki tehty ja nyt on aika hyvä fiilis. Teen vielä muutamat vatsalihakset ennen kuin menen suihkuun ja syömään vaikka banaanin.

21:00 Tietokone ja siellä odottava keskeneräinen ulkoasu vetävät puoleensa ja päätän vielä kerran saada sivun ylälaitaan tulevat linkit toimimaan. No eivät ne tietenkään toimi. Päätän jättää homman siihen tältä illalta. Ehkä huomenna onnistaa.
 22:00 Menen sänkyyn, mutta otan vielä kännykän esiin ja päätän kirjoittaa tämän postauksen loppuun. Loppuje lopuksi tulen selanneeksi myös Twitterin ja Instagramin.

23:20  Taas meni aika myöhään. Onneksi nukahdan melkein heti.

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
Kesäkuu
Toukokuu