Olisi hirveästi tekemistä, mutta minä huomaan kuvaavani kissoja. Vili on vain niin hassu. Koulujuttuja on valtavasti ja tuntuu, että niiden loputon pino vain kohta kaatuu hallitsemattomasti päälle. En pidä yhtään stressaamisesta, mutta aina vain huomaan tekeväni sitä uudelleen ja uudelleen. Tänään oli kevään toinen tanssitunti ja se tuntui hyvältä. Olin kaivannut sitä, kovasti. Eikä minulla ollut oikeastaan mitään järkevää sanottavaa. Halusin vain kirjoittaa.

-----
 
I have so much to do but then I find myself taking photos of my cat. Vili is just so funny. There's so much school stuff and it feels like that the whole pile just falls over, totally out of control. I really don't like stressing about anything but over and over again I realize that I'm doing it again. I had the second dance lesson of this spring today and it felt good. I had missed it a lot. Well, I hadn't actually anything to say. I just wanted to write.
 

Kommentit (2)

Vierailija

Ompa Vilillä komea naamio....ja ovela ilme.. :D Meidän Tikrunkin perusilme on kunnon grumpy cat. Ps. täällä sama vika, tekemistä riittää, mutta mä vaan kuvailen kisuja.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
Kesäkuu
Toukokuu