Perjantaina me käytiin tivolissa. Mihinkään laitteeseen ei menty, mutta oli siellä aika mukavaa ihan vain katsella. Kaikki näytti niin paljon isommalta silloin pikku tyttönä, jolloin viimeksi tivolissa kävin. Matovuoristorata oli vielä tallella, ehdoton lempilaite, ja maailmanpyörä, jonka kyytiin ei silloin uskallettu mennä. Oli kovin suloisen näköistä.
     Aurinko on paistanut nyt muutaman päivän ajan ihan iltaan asti. Koulu alkoi viime viikolla ja minulla on ollut ihan hyvä olo. Pari kurssia hieman mietityttävät, kuinka selviydyn, ja tanssituntien vähäinen oppilasmäärä huolestuttaa. Kovasti yritin itselleni sanoa, että kyllä kaikki vielä järjestyy, mutta viime yönä en taas nukkunut kovin hyvin osin ehkä vain sen takia.

Wen went to carnival on Friday. We didn't try out any devices but it was still pretty fun just walk around. Everything seemed a lot of bigger when we visited in the carnival last time when we were just little girls. A worm roller coaster was still there, our absolute favourite, and a ferris wheel which was pretty terrifying. Everything looked so lovely.
     The sun has shone a few days in a row from morning till evening. The school started last week and I've been feeling good. I'm wondering a little bit how I'm gonna survive through some of my courses and the lack of people in my dance lessons is a bit worrying. I'm trying to say myself that everything is going to be okay but last nigh I didn't sleep well partly because of that.

http://sadepaivana.blogspot.fi

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
Kesäkuu
Toukokuu