Arkiaamujen väsymys on minulle aivan liian tuttu juttu. Kasvoilla vähän näppyjä ja tummat silmänaluset. Kova kiire ja meikkaaminen eivät sovi yhteen, mutta näin minä saan itseni vartissa näyttämään edes hieman virkeämmältä.

1) Ensin naamalleni laitan ohuen kerroksen kosteusvoidetta, jonka kuivuttua tulee vieläkin ohuempi kerros cc-voidetta. Pakollista minulle on myös peitevärin käyttö, jota taputtelen silmien alle, nenälle ja sinne, minne sitä milloinkin tarvitsen. Kiiltoa vähentämään sudin vielä pikkuisen puuteria kasvoille. Helposti rasvoittuvalle ja epätasaiselle iholleni tämä on pakollinen, mutta te onnekkaat, jotka olette saaneet lahjaksi tasaisen ihon voitte jättää tämän vaiheen jopa pois.

2) Aurinkopuuteri ja poskipuna saavat ilmeen näyttämään kummasti skarpimmalta. Pikkuisen poskipuuteria poskiluiden alle varjostamaan ja otsalle sekä nenälle hieman väriä tuomaan. Poskipäille pieni määrä poskipunaa, ja kasvot näyttävät heti paljon virkeämmiltä.

3) Viimeisenä itse laita ripsiväriä, ja siihen panostan omasta melko vaativasta ihostani huolimatta luultavasti eniten. Tuuheat ja tummat ripset korostavat ja tuovat mukavasti silmiä esille ja vetävät huomion pois ehkä liian lyhyeksi jääneen yön jäljistä.

+1) Kulmakarvat ojennukseen. Omista melko tuuheista kulmakarvoistani ylpeänä voin sanoa, etten ole koskaan käyttänyt kulmiini mitään väriä tai kynää. Sormet ovat toimineet aina oikein hyvin.

Ja vielä pikaselviytymisohjeet aamuun: olkaa omia kauniita itsejänne, rakasta aamuja, juokaa kuppi kahvia ja hymyilkää edes vähän.

Weekday mornings' tiredness is just too well-known for me. Some spots in my face and dark circles under my eyes. I use moisturizing creme, cc-creme, concealer, powder, bronzer, blush and mascara to get myself look at least a little bit better. And here is my quick survival kit for busy mornings: be your beautiful self, love mornings, drink a cup of coffee and smile at least a little bit.

http://sadepaivana.blogspot.fi

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
Kesäkuu
Toukokuu