Uusi blogi tämä ei ole, mutta uusi täällä Cosmopolitanin puolella. Olen bloggaillut noin vuoden ajan, mutta nyt päätin liittyä myös tänne Cosmopolitanin puolelle, jospa blogini saisi vaikka uutta inspiraatiota tätä kautta.

Tänne ajattelin alkuun tehdä tällaisen perus fakta blogin, jotta kaikki tietäis että kuka täällä oikein kirjoittelee ;)

1. Olen vasta 24-vuotias, mutta mulla on taskussa viisi ammattitutkintoa ja lukion paperit. Olen vasta viimeisen kahden vuoden aikana tajunnut, että tämä kauneus-ala on se mun juttu, ja toivottavasti tällä tiellä myös pysytään.

2. Työskentelen tällä hetkellä Urban Decayllä, ja siellä saan hyvin toteuttaa itseäni ja ura-unelmaani kauneus-alalla.

3. Tekniikka ei todellakaan ole mun juttu. Olen halunnut jo pitkään tehdä Youtubeen tutorial-videoita ( ja muutaman naurettavan räpellyksen sinne teinkin ), mutta koska editoimis vaihe mulla aina takkuilee, on tämä haave ainakin toistaiseksi jäänyt toteuttamatta.

4. En meikkaa peitelläkseni itseäni, tai saadakseni itselleni enemmän itsevarmuutta ( joka usein kuitenkin on kiva lisä ), vaan meikkaan yksinkertaisesti meikkaamisen ilon vuoksi. Kasvoja ajattelen samalla tavalla kuin tyhjää paperia johon maalataan - siihen on kiva luoda omia taideteoksia.

5. Mielestäni kuka vaan voi olla halutessaan hyvä meikkaaja - siihen vain alkuun vaaditaan aikaa, kärsivällisyyttä ja paljon meikinpoistoainetta ;)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tukulainen 24-vuotias nuori nainen kirjoittaa kauneusblogia, jossa keskeisenä aiheena on meikit, mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta kosmetiikkaa.

Teemat

Blogiarkisto

2016