Tämän talven lempparitakkia

 

Tämän talven talvitakki. Mulla sitä virkaa toimittaa vuosi sitten syksyllä ostamanani valkoinen villakangastakki. Olen todella nirso takin suhteen. Siinä tulisi olla teddyvuori, karvahuppu, sopivanpituinen, untuvainen, hyvät taskut, punainen tai valkoinen ja vieläpä sopuhintainen, koska sitä käytetään vain talvella ja saatan haluta jo seuraavana talvena uuden. Siksi kärvistelen -20 asteen pakkasella ohuessa takissa. Olen aina tehnyt niin. Teininä saatoin mennä koko talven nahkatakissa, eikä mulla ole mitään hajua miten ihmeessä en ole jäätynyt.

 Kuvan rakkaus-takki on H&M:n Lana Del Rayn mallistosta. Muistan rakastuneeni tohon heti kun näin mainoksen bussipysäkillä matkalla töihin. Samalla muistan ajatelleeni, etten voi ostaa valkoista takkia, valkoisten farkkujeni kohtalo oli liian tuoreessa muistissa. Eivätpä ole enää valkoiset, niihin on kaatunut kahvia, tippunut ketsuppia ja tonnikalaa.

 Mun oli kuitenkin pakko Hennesissä käydessäni mennä samalla hypistelemään tota. Äiti oli mukana ja mainitsi myös ettei mulle ole valkoisesta takista "Se on jo ekan käyttökerran jälkeen ihan musta. Tota ei voi laittaa ees pesukoneeseen". Ostin silti, enkä ole katunut hetkeäkään. En ole edes onnistunut pahemmin sotkemaan tota, mitä nyt hihassa on joku mysteeriläikkä. Onneksi pesulat on olemassa.

 Takki on mielestäni aivan loistava. Se on sensuellin värinen, tyylikäs leikkaus ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi tuossa on todella syvät taskut, en ole tänä talvena hävittänyt vielä ainoitakaan hanskoja.

Vaikka tuossa ei olekkaan lämmintä vuorta se on pituutensa ansiosta kuitenkin melko lämmin. Leikkauksen vuoksi allekkin mahtuu villapaita jos toinenkin.

Ainut ongelma tuon takin kanssa on ollut kaulahuivi. En oikein tiedä millainen huivi tuon kanssa sopisi, joten välillä sen kaverina on ollut beige tekoturkis, konjakin värinen villahuivi tai valkoinen tuubihuivi. Värinsä takia varmasti sopisi melkein mikä huivi vain. Eli kyllä toi vaan on lempparitakki silloin kun ei nahkatakin kanssa tarkene ! 

 

Millainen on teidän lempparitakki ? Onko jollain samaa takkia, tai ideoita huivikaverista ? :)


ps. Lisää postauksia osoitteessa: http://ohleopardd.blogspot.fi/

Kommentit (1)

Utelias

Hello, vieläkö sulla on tuo valkoinen takki, olisitko kiinnostunut myymään sitä? Riippuen tietysti mitä kokoa se on?

Seuraa 

Blogiarkisto