IMG_0294 (Custom)IMG_0322 (Custom)IMG_0293 (Custom)IMG_0331 (Custom)


 nahkatakki Vero Moda / paita H&M/kirppis / legginssit Cubus / kengät Tiian/Spirit Store / laukku Guess / tekoturkishuivi H&M


Mulle syyskuun alkaminen tarkoittaa virallisesti syksyn alkua eli siis mä lasken elokuun lopunkin vielä kesäksi, vaikka olis kuinka kylmää tahansa. Rakastan kesää ihan hirmuisesti, ja odotankin sitä taas, mutta musta syksy on ehkä toiseksi kivoin vuoden aika: ei mitenkään hirveän kylmää, mutta aamulla töihin lähtiessä on kuitenkin ihanan raikasta. Kellertävät lehdet ovat niin kauniita, että kerään niitä joka vuosi maljakkoon niin kotona kuin töissäkin. Tykkään istua illat sohvalla viltin alla lukemassa blogeja tai katsoen hyvää elokuvaa/sarjaa. Ainiin ja kynttilät, tykkään hirveästi hämärästä jota vain kynttilät valaisee, mutta harmikseni kissojen takia en niitä voi joka puolella polttaa - pelkään kuollakseni, että sillä aikaa kun haen keittiöstä lisää kaakaota niin kissat ovat ehtineet kärventyä karvattomiksi :( noi kolme on niin tonttuja, että ihan varmasti tunkevat nenänsä vielä joku kerta kynttilään tai potkaisevat sen lattialle, siksi suosinkin niitä sähkökäyttöisiä tuikkuja, eihän ne sama asia ole, mutta tuikkukipossa niistäkin lähtee sellainen "elävä" valo. Onko muilla kissat tai miksei koiratkin tuottanut ongelmia kynttilöiden poltossa ?Toinen asia miksi tykkään syksystä on vaatteet. Mun mielestä syksyisin saa pukeutua kaikkista hienoimmin kun asusteet ei peity paksujen talvitamineiden alle. Kesäisin taas pukeutuminen on jotenkin niin yksipuolista kun kolmenkymmenen asteen helteessä ei voi hirveesti luovuutta käyttää kun ei missään vaatteissa pysty olemaan.
Tästä päästääkin postauksen aiheeseen eli virallisen syksyn ensimmäiseen asuun. Edellistä ei lasketa ekaksi asuksi, koska mun mittapuulla elokuu on tosiaan vielä kesää vaikka pakkasta olisi. 
Asu on eiliseltä kun vapaan viikonlopun jäljiltä vihdoin aktivoiduin ja lähdettiin Harrin kanssa tohon 100 metrin päähän jokirantaan katsomaan sotalaivoja. En niistä sen enempää välitä saatika sitten tiedä mitään - musta ne kaikki oli ihan samannäköisiä ja silti niitä oli koko Aurajoki täynnä. Jokatapauksessa olihan ne silti nähtävä, kun tänne asti olivat vaivautuneet. 
Korkokengät ei ehkä ollut paras vaihtoehto, mutta rehellisesti sanottuna mulle ei tullu mieleenikään, että laivoja pääsee katsomaan sieltä kanneltakin. Oli siinä laivapojilla nauramista kun kipitin pystysuoria portaita seuraavalle kannelle.
Muuten asu oli mielestäni oikein kiva. Tykkään tosta tekokarvaketustani ihan mielettömästi vieläkin, vaikka ostin sen joku parivuotta takaperin. Muutenhan oon turkistarhausta vastaan ja musta kaikki eläinturkit on aivan turhia - joten onneksi tuollaiset kuituturkit on keksitty. Milestäni toi tekokettu tuo särmää asuun kuin asuun. Usein laitan ton ja nahkatakin kun lähden juhlimaan.
Ainiin, mun on pitänyt tehdä oma postauksena tosta mun uudesta mini-Guessini isoveljestä, mutta se on unohtunut. Laukkuhan ei periaatteessa ole uusi, vaan ostin sen  bloggaaja Saijikselta, mutta mulle se on uus eikä siinä ole edes käytön jälkiä !
Mutta nyt hilpasen hakemaan subia. Kertokaahan mielipiteitä asusta ja milloin teistä saa pukeuduttua kaikkista kivoimmin. Ihanaa viikkoa kaikille ♥


Kommentit (3)

Vierailija

Ihana toi karvakaulus! sopii hyvin nahkatakin kanssa :)

muusamarias.blogspot.fi

käty
Liittynyt11.3.2013

Kiitos, en oikein osaakkaan yhdistää tota vielä muuhun kuin nahkatakkiin :D

Seuraa 

Blogiarkisto