Syksyn asut koottu yhteen, kerro suosikki syyslook asukokonaisuuksieni seasta..?

Valitse suosikkisi-postaus tällä kertaa syksyn kokonaisuuksista. Kylläpä mulla kertyi nyt nämä kaksitoista asua nopsaa! Kuten jo syksyn alussa mainitsinkin, niin syyspukeutuminen oli jotain mitä odotin todella kovasti. Ei siis ihme että asukuvia oli paljon, tietysti myös aikaa ja kuvaaja löytyi. Itse asiassa aika sopivasti, sillä tähän aikaan vuodesta asut alkavat olla jo melko talvisia, kuten tässäkin pari viimeistä asua.
Kiitoksia muuten teille jokaiselle lukijalleni! Niin upeita kommentteja satelee päivittäin, ne nostaa mun hymyn aina korviin asti. Tuhannet kiitokset, olette todella ihania ♥
 
Kaksitoista asua, valitse sua miellyttävin look! ♥
 
outfits1-3
outfits4-6
outfits7-9
outfit10-12

Omat suosikkini ovat ehdottomasti 1. 10. ja 12.

Tässä parin viikon aikana asukuvia ei oo kertynyt kuin yksi kappale, joka odottelee julkaisua. Yritän mahdollisimman paljon kuvailla niitä aina talteen. Syynä on ylläripylläri pimeys, mikä on varmasti monen bloggaajan harmina nyt. Roopenkaan kanssa ei ole ajat osunut yksiin, joten ei ole aikaa riittänyt kuvailuun, jos aikaa olisi niin on jo säkkipimeää. Tällä mennään, yritys on kova mun osalta!
 
Tänä viikonloppuna mulla on pitkästä aikaa viikonloppuvapaa, voi vitsi että mä ootan niitä vapaitani! Viikonlopun kruunaa vielä mun tämän vuoden ensimmäiset pikkujoulut - varmasti myös tämän vuoden viimeisetkin mun osalta - joten otan tästä kaiken irti.
 
Kertokaa mikä näistä miellyttää eniten? Ja edelleenkään ei haittaa, jos löytyy useita;)
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto