Heippa kaikki muruset ja ihastuttavaa maaliskuun toista päivää! Ensimmäinen kevätkuukausi strattasi tosiaan eilen ja kylläpä se hymyilyttää mua ♥ Hymyilyttääkö teitä?
Tosiaan torstaina vietin yhden ihanimmista päivistä pitkiin pitkiin aikoihin Varkauden suunnalla. Siitä kyllä lisää myöhemmin ihan omassa postauksessaan, tämän postauksen tarkoitus on nimittäin näyttää sen ihanan päivän asua. Tällä mut siis saattoi bongata viime torstaina Varkauden suunnalta.
outfit2
 Headband ~ Sokos
Scarf ~ Gina Tricot
Belt ~ H&M
Knit ~ Garlings 
Bag ~ Michael Kors
Jeans ~ Dr. Denim
Boots ~ Kookenkä
outfit
Oon todella pitkään himoinnut itselleni räväkän punaista villakangastakkia tai viittaa, sellaisia löytöjä ei kuitenkaan mulle ole tullut ja sen vuoksi sitten korvasin takin taas muhkealla villakangashuivilla. Ajaa takin asian ihan täydellisesti, neule on kuitenkin pakollinen kaveri tähän vaikka plussa asteissa oltiinkin.
details
outfit3
Punainen on yksi suosikkini pukeutumisessa tällä hetkellä, harmi ettei paljoa punaista vaatekaapista kuitenkaan löydy. Hento beige ja kaiken kanssa käyvä musta on täydellinen vaihtoehto punaisen rinnalle. Punainen panta on muuten ihanan piristävä, tuo katseeseenkin ihanan pirtsakan vaikutelman.
details2
outfit4
outfit5
Ensiviikolla tosiaan vielä postausta ihan tuosta päivästäkin, jäljellä on myös vielä muutama Teneriffan postauskin, joten aurinkoisia tunnelmia luvassa.

Ihanaa maaliskuuta! ♥
Mitä mieltä tästä kokonaisuudesta?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto