Tänä syksynä mun ehdoton ykkönen syksyn väreissä on ollut viininpunainen. Kaksi viikkoa sitten käväisin viikon shoppailureissulla New Yorkin vilinässä. Ennen reissua mun täytyi pysyä lujana jottei rahat tuhlaantuisi kokonaan Suomen ostosreissuihin, mutta tulihan pari heikkoutta kieltämättä vastaan.

Anyway, olin suoraan sanottuna onnessani kun löysin hyvinkin tunnetusta tavaratalosta, Macy'siltä kauan etsimäni viininpunaiset farkut. Tänään sitten vaatetukseni olikin jotain viininpunaisen ja mustan väliltä, ripaus tummanharmaata sen seassa.

Kaiken kruunasi vielä viininpunainen liivi, jonka löysin Manhattan Mall nimisestä tavaratalosta. Liivin selkäosa on nahkaa, kun taas etuosa on ihan viininpunaista kangasta mikä tekee liivistä aika erikoisen. Siihen sitten kävi todella hyvin tasapohjaiset nahkasaappaat.

Onneksi oli vielä sen verta lämmin, että tarkenin neuleella ja tällä ohkaisella liivillä kera mustan paksun kaulaliinan. Kaulaliina toimikin ehkä lämmittävimpänä osana koko asukokonaisuutta. Harmi kun Suomen talvi ei ole tällaista, että sen pärjäisi aina tämänkaltaisilla yhdistelmillä. Kerrospukeutuminen kun onkin mielestäni todella ahdistava kokemus.

 

~ Kata ~


Tsekkaa blogini; My Untoppable Lifestyle


Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto