outfit2

Jacket - New Yorker
Scarf - Guess
Jeans - Stradivarius
Bag - Guess
Boots - Bianco
Gloves - ??

outfit
Kamelinvärinen villakangastakki, takki joka ei ikinä mene pois muodista!
Oon tosi onnellinen että ostin tämän viime vuonna. Metsästin harmaata villakangastakkia pitkän aikaa ja New Yokerista löytyi täydellinen sellainen, bongasin kuitenkin myös tämän samaisen kamelinvärisen samaan aikaan ja rakastuin kybällä - en voinut millään jättää tätä sinne, joten ostin molemmat!
details
 
details2
guessbag
Takkiin yhdistin ihanan korallin/oranssin värisen Guessin laukkuni, sekä huivin. Laukun rivat, hihnat vai apua mitkä lie ovatkaan, ovat samaa väriä kuin takki - täydellistä! Koko asun väritys on ihanan hento ja vaalea.
shes
Särmää asuun tuo mustat korolliset saapaat ja käsineet. En ole ihan varma mistä hanskat ovat peräisin, ukkini toi ne joskus jostain ulkomailta kun olin pikkutyttö. Rohkeasti otin ne käyttöön kun säät ovat olleet melko viileät tällä hetkellä.
smile
Nyt kun ilmat ovat tosiaan viilenneet, niin tämä ihana villakangastakki on ollut eniten mulla käytössä. Ihanaa että lämpö palaa kuitenkin ensiviikolla! Pääsee vielä paristi pukeutumaan melko kevyiin vetimiin ja toivonmukaan ehdin kuvailemaan niitä myös parit talteen.
outfit4
 
Mitä mieltä olette kokonaisuudesta?
Entä omistatko sinä kamelinvärisen villakangastakin?
 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto