outfit

Sunglasses - Guess
Sweater - Pull&Bear
Crop top - Pull&Bear
Skirt - Bershka
Boots - Kookenkä
Bag - Michael Kors
 
outfit2
 
Ihastuin täysin tähän hame-neule yhdistelmään kun bongasin samantyyppisen lookin Saaran blogista! Ihanaa että sain yhdistettyä samantyyppisen kokonaisuuden oman vaatekaappini valikoimasta. Näin syksyisin rakastan myös älyttömästi saappaiden - vieläpä ylipolvensaappaiden - ja hameiden yhdistelmää ja onneksi säät ovat vielä suosineetkin, eikä ole liian kylmä niiden comboon.
 
outfit7
details
 
Tähän kokonaisuuteen voisin ehdottomasti pukeutua yhä uudelleen ja uudelleen - asua varmasti tulen vielä käyttämäänkin tietysti asun yksityiskohtia muuttaen. Hattu kruunaisi tämän lookin, mutta välillä on mukava mennä pää paljaana - eikä niitä hattuja joka asuun tietenkään tarvitse tunkea vaikka ne ovatkin tällä hetkellä mun kovassa suosiossa.
 
outfit5
outfit3
 
Ja kuvauspaikassakaan ei ole valittamista, kerrankin sain tuon mieheni keskustaan kuvailemaan vaikkakin vähän syrjäisempään paikkaan - mikä ei haittaa nimittäin pikku hiljaa hyvä tulee. Alan ehdottomasti panostamaan näihin kuvauspaikkoihin nyt enemmän, poustailu on paljon mieleisempää kun on kuviin oikeasti supertyytyväinen.
 
outfit6
 
Oon niin innoissani tästä syyspukeutumisesta että melkein ihan harmittaa joutua tuonne +30 asteen lämpöön Rodokselle. Haha no ei nyt sentään! Toivottavasti syksy ehtii lähteä kunnolla käyntiin sen viikon aikana kun oon poissa, saapahan sitten syysuutuudet heti käyttöön kun palaa toivonmukaan mahtavan brunan kera takaisin koti suomeen.
 
blackwhite
 
Innostuin muuten muokkailemaan ihan kokeilumielessä taas pitkästä aikaa mustavalkoisia kuvia. Voi että mä tykkään näistä, miksi ihmeessä en tee tätä useammin? Luo niin erilaisen tunnelman kuviin. Pitääpä pistääkin mietintään joku kiva mustavalkokuva postaus, olisiko teillä toiveita sen suhteen? Joskus ainakin julkaisin random detailejä menneistä asuista!

Huippuhauskaa tiistaita!
Kertokaahan muuten mielipiteenne tästä lookista? Mun yks suosikki ♥

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto