Samettinen erikoisuus

Pitkään mietin osallistunko vai en, kuitenkin vielä kerran avasin artikkelin ja silmäilin näitä mekkoja. Tuntui ettei mikään ollut se minun. Lähiten minua oli sähäkkä sininen mekko numero 4. muttei sekään se "tuo on must-have mekko".

Sitten katse kääntyi samettiseen hyvin erikoiseen viininpunaiseen mekkoon numero 5. - ei lankaan minuntyyliseni. Mutta pääni sisällä alkoi silti pursuta ideoita kuinka tämän mekon pukisin ylleni. Viininpunanen väri on yksi tämän syksyn suosikkiväreistäni. Mihin tämän mekon pukisi? Syksyn tai talven juhliin ystävien kanssa, pikkujouluihin, jouluaatoksi..

Ei pikkujouluihin.. Tykkään itse tälläytyä ihan jouluaatoksi ja tämän olisi täydellinen siihen tilaisuuteen. Samettinen kangas tuo joulun mieleen, ihoa vasten se kuulostaa todella lämpöiseltä ja vaikkei mekko kovin pitkä ole helmasta, on mekon hihat pitkät - lämmin. Etuosa ei paljasta mitään ja pistää kaiken piiloon, mutta selkäosa taas on upean aukinainen. Vartalonmyötäinen, mutta silti piiloon peittävä. Vaikka väri ei olekaan se joulunpunainen, olisi se silti joulumainen. Se olisi hyvin söpö kokonaisuus esimerkisi tonttulakin kanssa.

Toinen vaihtoehto olisi taatusti talven juhlat tai illanistujaiset kavereiden kanssa. Hopeat glitter-avokkaat tai täysin mustat avokkaat sopisivat tähän kera korkokenkien värisen pikkulaukun. Ei voi sanoa etteikö tuolle olisi käyttöä tai inspiraatiota mihin sen laittaisi saatika sitten yhdistäisi.

Mikä tekee siis mekosta erikoisen näköisen? No tietenkin tuo selkä, näyttää kuin se olisi mekko jossa on huppu..? Minun silmääni se on erikoisin mekko mitä koskaan olen nähnyt. Ehkä se siksi herätti lopulta mielenkiinnon.

 Loppujen lopuksi tämä on jotakin kaunista.

~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto