outfit1
Hairband - ??
Sunglasses - Rayban
Fur - BikBok
Scarf - H&M (from Viivi)
Knit -Gina Tricot
Jeans - Dr. Denim
Shoes - Ugg Australia
Bag - Guess
outfit

Kyseinen takki oli vaatekaappini ihka ensimmäinen tekoturkistakki ja tänä talvena se on jäänyt uutuus turkiksieni varjoon liiankin pahasti. Ihana oli pitkästä aikaa vetää se kuitenkin ylle, yllättävän lämpimiä muuten nuo tekoturkistakit. Pakkasta oli sellaiset kaksikymmentä astetta ja mulla oli silti mukava ja lämmin olo turkiksella sekä tuolla suosikkineuleellani.

outfit4
outfit2
details

Rings - Guess, Ur&Penn

guessbag
smile

 Oon todella tyytyväinen menneestä viikonlopusta ja meidän blogimiitistä! Vapaaviikonloppuni oli melko täykkäri kokonaisuudessaan, hih. Nyt vain painan kuutisen päivän työputken läpi ja sen jälkeen pääsen lomailemaan kokonaiset yksi ja puoli viikkoa - onneksi viikko siitä kuluu lämpöisen auringon alla.
Oon tosi innoissani ja voisin aloittaa pakkaamisen vaikka samantien! ♥ Tästä tulikin mieleeni, että olisi hyvä aika rueta ajastelemaan loman ajaksi teille jotain lukemista tänne, jottei blogi hiljenisi ihan kokonaan lomailuni ajaksi.
outfit5
Kuvat onnistui muuten mun mielestä ihan todella hyvin, mutta en pidä väristä ja sävyistä minkä auringonlasku tuo kuviin. Mitä mieltä te olette?

Entäpä mitä mieltä asusta?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto