Pörröinen ja pehmoinen asukokonaisuus ♥

 

Sunglasses - RayBan
Fur vest - Bershka
Chiffon shirt - Gina Tricot
Top - BikBok
Jeans - Stradivarius
Shoes - Guess
Bag - Guess
 

Suosikki tekoturkisliivini pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön viime viikolla! Ilmatkin olivat vielä sen verta lämpöisiä, että pystyin pitämään sifonkipaitaa neuleen sijasta liivin alla. Nyt Kuopiossa on ollut niin hirmuisen kylmä, että oon saanut sifonkipaidat jättää kaappiin ja tilalle on eksynyt se neule. Onneksi lämpö kuitenkin palaa ja aion ottaa sifonkipaidoista kaiken ihanuuden irti. Kesällä ne ovat liian kuumia vaatekappaleita, vaikka ne tosiaan ovat aika kesäisiä paitoja.
 

Tekoturkisliivi ja turkislaukku sopivat niin hyvästi yksiin, että oon rakastanut näihin yhdessä. Yleensä aina liivin pistäessä päälleni otan kyseisen laukun sen kaveriksi. Nuo kaksi yhdessä ovat yhtä kuin rakkautta, todella toimiva kaksikko.
Rehellisesti voin myöntää myös, että ostin tuon laukun joskus silloin ihan vaan siksi että se mätsäsi tuohon ainokaiseen liiviin. Huoh. Onneksi nykyään omistan enemmän tuohon laukkuun käypiä asuja ja asusteita.
 

Rings - Guess, Ur&Penn, from my mom ♥
Midi ring - Gina Tricot 

Bracelets - Guess, Gina Tricot

Asun värimaailma on tosiaan beigeä, ruskeaa ja valkoista. Ihanimmat ja miellyttävimmät värit vaatetuksessa näin syksyllä. Kultaiset korut ovat mielestäni hopeaa parempi lisä tähän kokonaisuuteen.
 

 Turkistakit, vasinkin liivit ovat syksyn suosikki vaatekappaleitani. Pidempään lukeneet saattavat muistaa myös kyseisen laukun olevan syksyn suosikkini, juurikin tuon pörröisen olemuksensa vuoksi. Lyhyesti sanottuna tämä kokonaisuus väreineen, kankaineen ja kuoseineen ovat tähän vuodenaikaan se, mitä mieluiten puen ylleni.
 
Mitä te tykkäätte tästä tyylistä?
Mikä on teidän syksyn lemppari vaatekappaleenne?
 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto