outfit
Beanie ~ Gina Tricot
Fur vest ~ H&M
College ~ Pimkie
Purse ~ Guess
Jeans ~ Fiorella
Shoes ~ Converse
outfit5
outfit3
Hieman erikoisempaa asua tällä kertaa. Rento kokonaisuus ihan siitä syystä että päälläni pyöri melko sitkeä flunssa. Pipokin eksyi ensimmäistä kertaa pähäni, vaikka plussan puolella oltiin.
Farkut taas ovat monia vuosia vanhat, mutta erittäin hyvässä kunnossa. Meinasin laittaa ne joulun alla kirpparille myyntiin pilkkahinnalla, mutta thank god jätin ne kaappiin talteen, sillä olisin katunut sitä viimeistään silloin kun kasasin tätä kokonaisuutta päässäni.
smile2
Guess
Käyttöön otin pitkästä aikaa mun ensimmäisen Guessin kukkaroni, jonka olin unohtanut kokonaan. Tämä taisi olla kuitenkin tämän kukkaron viimeinen käyttökerta. Ihan järkyttävän näköinen, kun likaa on siellä täällä tässä söpössä valkoisessa kukkarossa! Onko vinkkejä miten tuon saa puhtaaksi?
outfit4
smile3
Kotona katselin tyytyväisenä kuvia, onnistuivat tosi hyvin pitkästä aikaa! Sitten nään tuon saamerin pölypalleron pipossa. Oijoi kiitos Roope, kun huomutit siitä kuvia räpsiessä ♥
outfit2
smile
Nyt on onneksi siitä pahaisesta flunssasta toivuttu ja pääsin toissa päivänä aloittamaan yli puolen vuoden tauon jälkeen salilla käynnin. Ai että se teki hyvää ja vieläkin tuntuu että jotain on oikeasti tehnyt.
Mitä mieltä tästä asukokonaisuudesta? (yksi oma suosikkini)
Ja vinkkejä kuinka saan suloisen kukkaroni puhtaaksi?!

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto