Kevättä ilmassa! ♥

outfit
Scarf ~ Gina Tricot
Leather jacket ~ H&M
Top - H&M
Bag - Guess
Jeans - Stradivarius
Shoes - Ugg Australia
outfit2
Otsikko käy hyvin niin asuun kuin kyseiseen päiväänkin.
En ole kuviin yhtään tyytyväinen, mutta antaapa silti mennä. Tuo koko päivä alkoi todella hyvin, mutta kaikki alkoi sitten siitä kun ei tukka mennytkään niin kuin piti. Sitten kameran edessä tuli palloiltua ja pyörittyä kun ei osannut asettua, oli todella ahdistavaa ja sitä myötä kuvatkin oli ja on edelleen täysin pepusta. Koko loppupäivän kiukutti, sillä monta muutakin epäonnistumista ja ärsytystä tuli vastaan.
 
Ei ehkä kannattaisi kuvata asua, jos kameran edessä oleminen ahdistaa ja jokainen asento tuntuu tönköltä. Onko teille käynyt näin ja mitä mieltä ootte tästä?
details
smile

Hairband ~ BikBok
Sunglasses ~ Guess

outfit3
Otin ensimmäistä kertaa käyttööni Ginasta ostetun karvakauluksen ja yhdistin sen ehdottomasti nahkatakkiin ihan näin lämpöisien kelien ja auringon kunniaksi. Karva ja nahka käyvät älyttömän hyvin yksiin ja tuo combo on varmasti tämän kevään yksi suosikeistani.
Ah miten ihana oli vetää nahkatakki päälle, se on yksi kevään merkki. Karvakaulus tuo kyllä ihan uutta ilmettä nahkatakille, mitä mieltä ootte?
finnishblogger
smile2
 Rusketustakaan ei reissusta tarttunut kuten varmaan huomaatte, todella hämmentävää sillä oon aina tullut takaisin papuna.. Voihan pilviset päivät! Voin valehtelematta sanoa kuitenkin että olen mä hieman ruskeampi mitä kuvista näyttää. Ihan oikeesti!

Tämä viikko on mennyt mulla flunssan kourissa ja sekös myös harmittaa, sillä mun piti aloittaa tällä viikolla siskoni kanssa salilla käynti. Sama tauti on hänessäkin, jospa ensi viikolla oltaisiin molemmat kunnossa. Voin vaan kuvitella miten ihana tunne on päästä pitkästä aikaa salille, onhan siitä yli puolisen vuotta kun kävin Fressillä!
Valituksen täyteinen postaus tällä kertaa. Sunnuntaiksi lupaan taas paljon positiivista turinaa ja aurinkoisia kuvia.
 

 Mahtavaa viikonloppua niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille! ♥
Mitä mieltä asusta?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto