outfit
Sunglasses - Guess
Scarf - Vero Moda
Knit - Gina Tricot
Belt - NewYorker 
Jeans - Stradivarius
Boots - Kookenkä
Bag - Guess
outfit2
 
Rakastan tämän asun pastellisia ja vaaleita sävyjä, kontrastia asuun antaa mustat saappaat. Mä pukeudun melko harvoin vaaleisiin sävyihin, näin kesän lähestyessä veikkaan että ylle tulee laitettua enemmän hempeämpää sävyä. Valkoisen ja pastellin vaaleanpunaisen kanssa kultaiset korut ovat muuten puhdasta rakkautta, eikö?
 
finnishblogger
details
details2

Olin muuten unohtanut tuon kyseisen huivin kaappien kätköihin, musta on ihana tehdä löytöjä omasta vaatekaapista! Noin muhkea huivi ja suurehko neule saivat mut näyttämään melkoiselta pallerolta, joten vyöllä sain neuleeseen muotoa ja sitä myötä asuun tasapainoa.

Löytöjä tuli muuten tehtyä aika paljon, kun siivosin vaatekaappeja ja etsin kirpparitavaraa. Huomasin myös että en oikein uskalla luopua helpolla vanhemmista vaatteistani, vaikka törmäsin moneen rättiin mitä en ole aikoihin käyttänyt. Sain mielessäni koottua niin monta ihanaa kesäkokonaisuutta niistä! Oon itse asiassa tässä kuukauden sisällä käyttänyt monia vanhempia vaatteita, joten taidan kesän jälkeen raivata kaapit uudelleen ja viedä kirpparille ne mitä en tosiaan kesälläkään käyttänyt.
 
finnishblogger1
outfit1
outfit3
 
Mitä mieltä olette tästä pastellisesta kevään kokonaisuudesta?
Onko teidän vaikea luopua vanhoista vaatteistanne?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto