Hullaantunut kukkiin!

Kukkapannat ovat varmasti tänä kesänä suuressa suosiossa, kuten kukkakuosi ja -asut. Kukkapantoja onkin näkynyt monessa blogissa älytön määrä ja myös mulla on itse asiassa tämä sama panta vilahtanut esim. vappupostauksessa. Viimeinen Inglésin reissun asu tällä kertaa ja kokosin tosiaan vikana iltana asun pelkistä uutuuksistani. Laukku ja kengät tosin olivat ihan Suomesta asti kannettuja.

Toppi - Stradivarius 
Shortsit - Pull&Bear

Laukku - Guess

Kengät - Teneriffa


Mua ketuttaa etten löytänyt yhtään värikkäitä ballerinoja. Tähänkin olisi mätsännyt täydellisesti pinkit kengät. Jep, se olisi ehkä saattanut hipoa hieman överipinkkiä, mutta saan mäkin joskus repäistä vähän. Toppi on uusi rakkaus, kuten ehkä oottekin huomannut niin reissupostauksissa on näkynyt hurjan paljon napapaitoja. Myös Suomesta on tullut jo ostettua lisää. Oon kooltani niin lapsen mitoissa että myös shortsien osto on Suomessa tuskaa, joten ihana Pull&Bear pelasti mut kun löysin kokoa 32 ♥ Ulkomailla kaupat ovat pullollaan kokoa 32 toisin kuin Suomessa en löydä yhtään niin pientä kokoa naisten puolelta.

Kukkapanta - Claire's


Aurinkolasit - Ray Ban

Korut - Guess, Nomination

Tämä iso ja näyttävä kukkapanta ei varmasti jää viimeiseksi kukkapannaksi. Glitter on täynnä tällaisia, jotka tosin ovat hieman pienempiä ja ei-niin-näyttäviä. Ostoslistallani on pieni valkea, sekä hieman näyttävämpi sininen ja myös keltaiset kukkaset kiehtoisi mua.

Mitä mieltä olette itse kukkapannoista?
Entä mitäs tykkäät asusta?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto