outfit1 
 
Hat - H&M
Fur coat - H&M
Top - H&M
Jeans - Dr. Denim
Boots - Bianco
Bag - Michael Kors
 
outfit
 
Mä en nykyään osaa käyttää mitään printtipaitoja, itse asiassa en ylipäätäänkään mitään vaatteita joissa on tekstiä. Esimerkiksi tuo kyseinen toppi on ollut pitkään vaatekaapissani, en ole osannut sitä käyttää ja jos sitä oon kokeillut, niin en ole viihtynyt. Tässä asussa kuitenkin tuo kyseinen BOYS toppi toimii ihan loistavasti ja viihdyin siinä erittäin hyvin, itse asiassa koko asu on sellainen mihin voisin pukeutua useasti.
 
outfit2
details
finnishblogger
 
Innostuin myös kokeilemaan hieman erilaisempaa hiustyyliä. Mulla on muotoilurauta ja olin täysin unohtanut että sen mukana tuli myös lainerautoja muutama kappale. En pitänyt tästä lookista lainkaan ensimmäisellä kerralla, näytin ihan joltain puudelilta - mikä on outoa koska aina kun oon nähnyt tällaisen kampauksen jollain, niin oon aina tykännyt älyttömästi. Sitten kokeilin toisena päivänä uudelleen ja aloin enemmän ja enemmän tykästymään tähän kun näin kampauksen peilistä. Halloweeniksi oli pakko tehdä myös kyseinen kampaus kuten varmaan huomasitte.
 
 
outfit4
outfit3
smile
finnishblogger1
 
Musta tuli muuten viikko sitten tuplatäti. Olin unohtanut miten pieniä vauvat voikaan olla. Onnea vielä siskolleni ja koko perheelle! ♥

 Mitä mieltä olette lookista?
Entä iskeekö kampaus?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (1)

Seuraa 

Blogiarkisto