packing
passports
Jees ensimmäistä reissupostausta vihdoin, ootteko jo odotelleet näitä? Heh, itse ainakin odottelin kuumeisesti kuvien kimppuun pääsyä, vaikka kuvasaldo ei kovin suuri olekkaan. Tosiaan reissu onnistui melkein täydellisesti, lennot oli ajallaan eikä mitään muutakaan kurjaa sattunut. Tosiaan reissailimme Teneriffalla, Playa de las Americaksessa viikon verran.
hotel
poolarea
view
Huoneistohotellimme Parque de la Paz oli yhtä hyvä kuin ennenkin, hotellihuone oli kolmannessa kerroksessa ja parvekkeelle saattoi paistaa aamuisin aurinko. Eikö kuulosta ja näytä loistavalta? Ainut ISO miinus vaan oli se että aurinkoisia päiviä ei paljo nähty. Voitte varmaan kuvitella kuinka ketutti, lomahan se sekin on mutta se kun lähtee nimenomaan sen auringon takia sinne.
Ehkä aikalailla meidän tuuria, tätini on ollut samaisena ajankohtana useina vuosina tuolla ja heille on kuulema aina paistanut aurinko täydeltä terältä ja asteet hiponeet sitä +25 astetta. No aina ei voi tietää, nautittiin silti!
bluesky
drinks
pool
Tulopäivänä sää kyllä näytti lupaavalta. Päästiin tavaroiden purkamisen ja kauppareissun jälkeen altaille asti nauttimaan lämpöisestä iltapäiväauringosta. Saatettiin nauttia myös muutamat siinä tulopäivän kunniaksi. Ei se aurinkoherkku kyllä kauaa kestänyt kun aika paksu pilviryöppy tuli päälle.
finnishblogger1
finnishblogger
Hairband ~ Glitter

Blazer ~ Seppälä
Top ~ Stradivarius
Maxi skirt ~ H&M
Shoes ~ Tenerife
Bag ~ Guess

lasagne
sunset
finnishblogger2
Iltasella oltiin aika ajoissa jo liikenteessä matkaväsymyksen vuoksi, ihanaa oli pukeutua kesävaatteisiin ja iltasellakin tarkeni kevyellä varustuksella. Kesä ♥
 
Lisää reissukuvia tulee varmasti ensiviikolla. Aluksi meinasin tehdä joka päivästä oman poustin, mutta parina päivänä ei ollut kuvailutuulella pilvien takia. Parina aurinkoisena päivänä taas otin auringosta kaiken irti minkä vuoksi kameraa ei tullut kaivettua laukusta.
Teen tosiaan jonkin verran kuvapainotteisia postauksia, kokoan myös lopuksi illan asujani yhteen poustiin ja myös instagramin reissukuvat tulen julkaisemaan blogin puolella. Miltä tämä kuulostaa?
Teidän postauksiinne aion heti huomenna paneutua kunnolla, vapaapäivä tiedossa joten pyhitän sen teille ihanille ♥

Ihanaa alkavaa viikkoa!

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto