Merimaisemia

Leppoisaa sunnuntaita mahtavat lukijani ♥
Ajattelin näin loskan, lumisateen ja kaiken muun koleuden keskeltä julkaista pari meriaiheista kuvaa Teneriffalta. Seassa tällä kertaa myös aurinkoisia otoksia toiseksi viimeiseltä päivältämme!
ocean2
ocean1
beach
beach2
Tosiaan toiseksi viimeisenä päivänä sain hyppiä riemusta, pilviä oli hädintuskin taivaalla ollenkaan. Syötiin aamupala aika nopsaa ja sännättiin pää kolmantena jalkana rannalle, hah! Olimme tosiaan rantsulla jo siinä about kymmentä vailla kymmenen. 
Kyllä sen vaan huomasi miten aurinko teki ihmisistä onnellisempia, tosiaan kun oli aurinkoinen päivä ja sinitaivas pitkiin aikoihin! Mulla oli ainakin hymy korvissa aamusta iltaan.
beach3
ocean3
ocean6
Pari tuntia ehdittiin rannalla nautiskella kun aurinko meni ohukaisen pilvihattaran taa. Ajattelimme sitten lähteä rantsukatua pitkin kävelemään ja pitkälle asti taas päädyimmekin. Loppupäivän nautimme auringosta hotellin altailla ♥
ocean5
ocean4
finnishblogger2
Kylläpä nuo maisematkin näyttää aurinkoisissa kuvissa paremmalta, vaikka ei pahoja nuo pilvisetkään kuvat ole nyt näin jälkikäteen ajateltuna. Yritän ensiviikolla saada ostospostausta reissun ostoksista ulos, ennen kuin unohdan mitä kaikkea ostinkaan, hehe... Miltä kuulostaa?
 Lisää kuvapainotteisia pousteja reissusta myös luvassa, stay tuned!

Ihanaa sunnuntai-iltaa! ♥

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto