outfit1
 
 
Necklace - Tenerife
Top - Pull&Bear
Skirt - Vero Moda
Bag - Michael Kors
Sandals - Tenerife

outfit
 
Alkuviikko oli vielä sen verran lämmin että sai pukeutua kunnon kesähepeniin, ihanaa että ehdin vielä tänä kesänä vetää tämän kyseisen neonkeltaisen hameen ylleni! Tällaisella lookilla mut saattoikin bongata maanantaina keskustasta, kun treffasin vihdoin erästä ihastuttavaa naista. Aion ehdottomasti kertoa huomenna tai ylihuomenna lisää tuosta kyseisestä päivästä.
 
outfit3
smile
outfit2
 
Rakastan tuota valkoisen ja kultaisen yhdistelmää, sitten kun sekaan heittää tuollaisen kirkkaan ja piristävän värin kuten neonkeltainen niin lookki senkun paranee, eikös? Oon muutenkin tosi tyytyväinen näihin kuviin, mua vaan vaivaa älyttömästi tuo pikkunen hiustupsu joka on jäänyt töröttämään tuohon otsalle aika monessa kuvassa, haha! Joo pienet on munkin ongelmat..

Mulla on muuten jemmassa vielä yksi kesäasu jonka jälkeen varmaan alkaa tulla syysasuja - mikä on muuten parhainta mitä tiedän. En oo varma haluanko julkaista sitä kesäasua kun se ei kuitenkaan oo ihan mua, mutta kokeilu ja tyylillä leikittely on sitä parasta mitä olla ja voi. Saa nähdä! Rodoksen reissun jälkeen saattekin sitten todennäköisesti kesä- ja syysasuja vuorotellen vinkvink jos vaan innostun tosiaan niitä asuja kunnolla siellä kuvailemaan.
 
details
outfit4
smile2
 
 Rodoksen reissuun on enää about hieman alle kolmisen viikkoa jäljellä ja alan olemaan ihan todella innoissani. Tähän kolmeen viikkoon mahtuu kuitenkin vielä paljon kaikenlaista kivaa, esimerkiksi tulevana viikonloppuna mulla on taas vapaaviikonloppu - ihan hävettää kuinka monta vapaaviikonloppua nyt olen tässä pariin kuukauteen pyytänyt - ja suuntaamme taas kaveriporukalla mökkeilemään, kyseessä on kesän lopettajaiset joten juhlatunnelmaa ja fiilistä ei matkasta puutu.
 
Mitäs teille kuuluu?
Kertokaahan myös mitä piditte asusta?
Niin ja oikein mahtavaa alkavaa viikkoa!

~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto