outfit
 Sunglasses - Guess
Coat - Stradivarius
Knit - Pull&Bear
Top - BikBok
Jeans - Pull&Bear
Shoes - Guess
Bag - Michael Kors
outfit1
 
Halusin tulla esittelemään teille mun rakkaustakkini, mun piti ensin julkaista Lontoon ostospostaus, mutta äkillisen mielenmuutoksen johdosta tämä torstai olikin hyvä päivä asupostaukselle! Oon melko uusissa kuteissa - takki, neule, farkut ja laukku ovat Lontoon ostoksia. Tässä siis esimakua ostoksistani.
 
navybluecoat
details

Ihastuin jo viime syksynä tämän malliseen takkiin, H&M:llä oli silloin pitkään myynnissä ihana vaaleanpunainen yksilö ja mukaanhan se olisi lähtenyt jos kokoja rekistä olisi löytynyt. Niinpä ajatus tällaisesta kevättakista jäi talveksi muhimaan mieleeni.

Lontoossa mulla oli tähtäimessä tällainen pastellin sävyinen tai valkoinen takki, mutta Stradivariukseen mennessä olikin ihan eri ääni kellossa. Peilailin pitkään tämän ja kirkkaankeltaisen välillä, pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin kuitenkin tähän vähän hillitympään väriin. Oon muutenkin hurahtanut laivastonsiniseen, joten tämä oli täydellinen valinta takkikokoilmaani. Keltainen jäi tosin harmittamaan, olisi pitänyt ostaa sekin!
 
knit
knit2
 
Olin myös ihaillut useaan otteeseen tämän tyyppistä neuletta, oon törmänny tähän niin blogeissa, instagramissa kuin muuallakin netin maailmassa. Lähti tämä miettimättä mukaani sovituskoppiin ja sieltä kassalle.
 
outfit4
outfit3
outfit2

Kamala virhe muuten tuo sukkien pilkottaminen kengistä, ilmat ovat kuitenkin melko viileät ja mun varpaat paleltuu helposti:'D Lämpöisillä keleille ei todellakaan noin.
 
Mitä mieltä olette takista ja neuleesta?
Entä mielipiteenne kokonaisuudesta?
 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto