outfit2
Scarf - Gina Tricot
Coat - Stradivarius
Top - Pull&Bear
Jeans - Dr. Denim
Wedge sneakers - Guess
Bag - Michael Kors
outfit1

Noniin, taas otsikossa loistelee sana "navy blue" ja ajattelitte, ohh damn taas se sama takki.. Sehän on nähty jo monet kerrat! Kuten tuo laukku, äh mua itsekin ahdistaa kun rakennan paljon asukokonaisuuksia nyt tuon kaksikon ympärille. Lupaan hei, että ette näe takkia vähään aikaan, alkaahan nuo ilmatkin lämpenemään hyvää vauhtia että takkia ei enää tarvitse. Laukusta en lupaa, koska kyseinen veska on nyt suosikkini!

finnishblogger
outfit3


Tämä asukokonaisuus kuuluu ehkä ennemmin syksyyn kuin kevääseen juurikin sen väriensä puolesta, myös huivi on enemmän syksyinen/talvinen. Mä en vaan jaksanut odottaa syksyä ennen tämän asun toteuttamista! Kyllä tuo laivastonsininen ja viininpunainen mätsää keskenään niin tajuttoman hyvin, mitä te ootte mieltä kyseisestä väriyhdistelmästä? No niin, kieltämättä heti tulee mieleen se syksy..

 
outfit4
details
Sunglasses - RayBan || Watch - Michael Kors || Necklace - Ur&Penn
wedgesneakers


Ihanaa, mä oon nyt pitkästä aikaa ehtinyt nähdä tyttöjä ja oon päässyt myös kuvailemaan enemmän heidän kanssaan. Yleensä Roope ottaa musta ja mun asuistani kuvat, ne ovat aina tosi onnistuneita mutta ihana päästä välillä tyttöporukalla räpsimään kuvia. Roopekin saa hiukan "lomaa" mun blogiharrastuksesta, vaikka ei se kuvien otto oo hänelle mikään ongelma koskaan ollutkaan, haha!

Ihan superihanaa viikonloppua kaikille!
 Mitä mieltä olette lookista?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto