Mitkä on mun ykköstuotteita?

 

Mulla on pari kappaletta kauneustuotteita, mitä käytän päivittäin. Ja sitä mukaa kun niitä on löytynyt, niin niistä on tullut mulle ihan ykkösiä - jos loppuu niin heti saatava lisää! Ymmärätte ehkä paremmin, jos sanon ihan "must have"- tuote.

 

 Delicacy nails: TALIKA Lipocils - ripsiseerumi

Mulla on itselläni aika pitkät ja tummat ripset, mutta pidän niitä kunnossa tällä upealla seerumilla. Seerumi tummentaa ja pidentää omia ripsiä, sekä pitää niitä totta kai hyvässä kunnossa. Illalla meikkien pesun jälkeen tätä on hyvä laittaa ripsien tyveen ja aamulla taas harjata ripsivärin alle. Tää on noussut mun tärkeimmäksi kauneustuotteeksi, näyttävät ripsethän ovat upeat. Suosittelisin tätä joka naiselle!
 
Lumene - Vitamin C+ Silmänympärysseerumi Turvotusta Vastaan
 
Mä ne varmaan nuku tarpeeksi tai muuten vaan unenlahjat ovat huonot, siksi mun silmät näyttävätkin aina siltä. Tuntuu välillä, että tämä aine ei tehoa sitten millään turvonneisiin silmänalusiin ja joskus taas tuntuu että tämä pelastaa mun päivät. Aamuin ja illoin tulee tätäkin käytettyä ja oon siihen ihan koukussa.
 
 
ProNails Nail Care Kynsinauhaöljy
 
Vitamina 15 ml kynsinauhaöljy tekee hyvää kynsinauhoille, laitan tätä joka ilta ennen nukkumaan menoa ja oon tähänkin kyllä ihan koukussa. Tätä on ehkä vaikea löytää, itse ostan tätä sieltä missä käyn laittamassa geelilakkauksen kynsiini. Vaikka geelilakkaus ei teekään omille kynsille huonoa, niin öljy kannattaa. Oli geelit tai ei!
 
Lisää lemppareitani pääset kurkkaamaan blogistani!
 
~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto