outfit 
 
Hat - H&M
Cape - Tally Weijl
Top - Stradivarius
Midi skirt - Terranova
Shoes - Dinsko
Bag - Michael Kors 
 
outfit2
 
En tiedä onko mun mitään järkeä tehdä ostospostausta Rodokselta ostetuista vaatteista. Nämä uutuudet kun tulee kuvailtua asuissa kuitenkin tässä samantien. Se tuskin ketään haittaa, tuleehan vaate paremmin esille näin kuin siinä henkarissa - vaikka itse tykkään hirveästi lukea sekä tehdä niitä ostospostauksia!

Palataanpa kuitenkin yhteen alkuviikon asuuni. Tuo aivan ihana, uusi muotiviittani tuli ostettua Tally Weijlistä. Siihen kauppaan törmäsin ensimmäistä kertaa Roomassa elokuussa 2014 ja ihastuin kyseiseen kauppaan ikihyviksi. Olikin mahtava huomata että Rodokselta löytyi myös kyseinen kauppa. Sieltä matkaan ei kyllä lähtenyt valitettavasti muuta kuin tämä, rakastuin viittaan heti ensisilmäyksellä.
 

Viimein sain myös ostettua sen kauan ostoslistallani pyörineen midihameen. Se löytyi Terranovasta, kyseessä on ketjuliike mistä löytyy vaikka minkä näköistä vaatetta. Halpakauppa ja sen näkee laadusta kyllä, tämä ei kovin istuva esimerkiksi ole ja tuntui että se venyi jo ekalla käytöllä.

finnishbogger
shoes
 
Ostoslistallani on nyt syksyllä ollut jotkut lyhytvartiset, "ronskimmat" voiko noin sanoa? nilkkurit. Dinskossa hetken pyörittyäni löysin nämä yksilöt, hypistelin ja ihastelin siinä hetken näitä. Heti kengät eivät kuitenkaan kassalle lähteneet, sillä rehellisesti nämä eivät ole ehkä ihan sitä minua - sitä Roopekin sanoi - kävin pyörimässä vielä Kookengän valikoiman läpi. Palasin kuitenkin heti sen jälkeen näiden kenkien luo ja kiikutin ne kassalle. Ja nyt olen ihan hulluna näihin! Ihanasti tuo jonkinmoista asennetta kokonaisuuksiin.
 
finnishblogger3
details
outfit4
 
Eilen olimme ystäväisten kanssa pitkästä aikaa ihan kunnolla juhlimassa. Pääsin jopa pitkästä aikaa ihan Kuopion yöelämään. Törmäsinkin siellä yhteen lukijaani - terkkuja sulle - hän tuli reippaasti tervehtimään, aivan ihana että on ihmisiä jotka uskaltaa tuolla tavoin tulla sanomaan että hei mä luen sun blogiasi!
Niin paljon kauniita sanoja minusta ja blogistani, ei siinä oikeasti voinut kun koko loppuillan olla yhtä hymyä, siis hymyilytti mua muutenkin mutta siis koko loppuillan taisin sitten kulkea sellainen idioottimainen hymy kasvoillani.

outfit3
 
Rehellisesti sanottuna kesästä asti musta on tuntunut että blogini on jotenkin mennyt huonompaan suuntaan, vaikka tuskin mitään sen suurempaa muutosta on tapahtunut. Tuo eilinen juttu kuitenkin tyrmäsi vähän niitä ajatuksia. Se ihan totta piristi minua!
 
Oon myös mietiskellyt, että ehkä nämä postaukset ovat jämähtäneet siihen samaan vanhaan. Koko ajan tulee samankaltaista settiä. Oon alkanut funtsimaan hieman erilaisia postauksia, haluan jotain uutta ja erilaista! Faktapostauksenhan julkaisin tässä hiljattain, siinä oli vähän esimakua erilaisemmista postauksista sillä en sen kummemmin ole koskaan mitään faktoja tänne kirjoitellut.
 
finnishblogger
 
Syvällisiä ajatuksia multa on turha odottaa, musta ei ole kirjoittamaan mitään sen suurempia tekstejä. Enköhän mä kuitenkin jotain muuta hauskaa ja uutta teille keksi, tietysti myös toiveita otan ilomielin vastaan. Postausideathan multa ei ole loppumassa hetkeen, että niiden toteuttamisessa saattaa hieman kestää!
 
Kiitoksia sinulle, joka uskalsit tulla tervehtimään mua! Mulla on aivan ihania lukijoita! ♥
Älkäähän unohtako kommentoida ja kertoa mitä pidätte asusta..?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto