outfit1

Top - Gina Tricot
Bandeau - Gina Tricot
Shorts - Gran Canary
Shoes - Lacoste
Bag - Guess
 
outfit4
 
Tässäpä taas yksi asu, joka on pyörinyt mielessäni jo ainakin yli vuoden! Asukokonaisuus kertyi melko vanhoista vaatekappaleista. Kaivelin kaapista nimittäin vanhoja vaatteita joita en enää aio pitää nämä vaatteet eivät kuulu niihin sillä rakastan tätä kokonaisuutta, etsin tavaraa kirpparikasaan sillä meillä on aikeissa taas varata kirpparilta pöytä syksyllä.

Ai että olin muuten onnesta soikea kun sai vetää shortsit jalkaan, mulle sattui kolmelle vapaalleni niin mahtavat kelit että olisin voinut itkeä onnesta, haha!
 
mintlaceshorts
 
Pääsinpä ensimmistä kertaa näyttämään teille myös nämä virkatut pitsishortsit, jotka ostin huhtikuussa 2014 Kanarialta - kylläpä kesti kauan saada nämä tänne blogin puolelle esille! Anyway pidän näistä todella paljon, harmi että ylle ne päätyvät tosi harvoin. Kokonaisuus on mielestäni ihanan hento ja suloinen, eikö?
 
bag
outfit3
 
Ja kuvauspaikkaan en voi olla kuin tyytyväinen! Sitä luulee tuntevansa asuinpaikkansa, mutta voi ihmettä miten sitä voi ihan vaan vahingossa löytää jotain näin kivaa ja erikoista. Tuonne haluan ehdottomasti uudelleen kuvailemaan ♥ Ihanaa että asun tyylikin kävi sopivasti tähän miljööhön. Mitä mieltä te olette tästä kuvauspaikasta?
 
smile
shoes
outfit2
 
Kertokaahan mielipiteenne asusta?
Niin ja mitä pidätte tosiaan tästä kuvauspaikasta jonka vahingossa löysin?
 
~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto