Kesän ykkösvalintani, maximekot!

outfit
 
Maxidress - BikBok
Shoes - Tenerife
Bag - Michael Kors
 
outfit1

Ihanaa, vihdoin kesäasuja! Rakastan kesää ja kesäpukeutumista, ihanaa että ilmat ovat nyt olleet suhkoht lämpimiä että on tosiaan mekkoja ja hameita saanut heittää ylle. Sukkahousuihin on kyllä täytynyt välillä vielä turvautua, vilukissa kun olen. No mutta sieltä se kesä kovaa vauhtia tulee.
Maximekot ovat ehdottomasti kesän ykkösvalintani. Yksi vaatekappale, supertyylikäs ja helppo heittää ylle. Kokosinkin Summer must-haves listalleni kolme upeaa sinistä maximekkoa ja sanoin että ostoslakkoni saa lipsua niiden kohdalla mikäli oikeat löytyy. Lipsuin siis lakosta luvan kanssa ja ostin tämän ihanan merensävyjen mekon.
 
finnishblogger
details
Sunglasses - RayBan

Bongasin kyseisen maximekon eräänä iltana selatessa instagramia, tämä maximekko sekä monta muuta ihanaa samansävyistä vaatekappaletta oli tullut BikBokiin. Heti tämän nähdessä päätin että tuon minä ostan ♥ Eikö ole ihana kuosi ja värit?
 
finnishblogger1
finnishblogger3
finnishblogger2
 
Nämä kuvat olisin halunnut jossain satamassa veden äärellä, mutta tuuli oli niin kova joten täytyi tyytyä vihertävään luontoon. Vaikka haluankin nykyään paljon asukuvia keskustan kuhinassa, niin kesä antaa niin paljon intoa ja halua kuvata asuja edelleen pusikoiden keskellä.
 
outfit2
outfit4
outfit3
 
Mitä mieltä olette tästä maximekosta?

~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto