outfit1

 

Sunglasses - Guess
Long blazer - Gina Tricot
Top - Bershka
Jeans - Stradivarius
Bag - Michael Kors
Heels - Jeffrey Campbell
 
outfit2
 
Mä pukeudun todella harvoin kokomustaan, tarkemmin ajateltuna en oikeastaan lähes koskaan. Tämän uuden pitkän takin ostettuani mulle tuli kuitenkin joku ihme halu kokeilla pukeutua siihen kokomustaan. Tai ainakin melkein kokomustaan! Tasapainoa sain valkoisilla aurinkolaseilla sekä vaaleammalla laukulla, lisäksi viimeistelin asun kultaisilla koruilla.
 
Nyt kun tämä tuli testattua, niin rehellisesti sanottuna ei ole kokomusta se mun juttu!
 
finnishblogger1
 
Kokomustan asun kanssa käy täydellisesti klassisen punaiset huulet tai ihanan räväkkä pinkki. Uuden takin korkatessa halusin korkata myös uusimman huulipunani joka lähti mukaan laivan Taxfreestä, tästä lisää ostospostauksessa jonka lupaan postata pian! Mun mielestä kuvissa tämä puna ei näy niin hyvin mitä luonnossa, mikä on niiiiin harmi ja ärsytys juttu.
 
outfit3
 
Takki on tosiaan aika pitkä ja yltää ihan nilkkoihin saakka. Molemmin puolin takin helmaa olevat halkiot kuitenkin keventää sen olemusta paljon, jos noi voi sanoa?
Lisäksi tämä bleisu näyttää paremmalta korkojen kanssa, mutta menee ehdottomasti myös tasapohjaisilla kengillä.
 
outfit5
outfit4
 
Tällä hetkellä yksi vaatekaappini suosikki vaatekappale. Klassinen musta ja sopii kaiken kanssa, lisäksi oon vaan niin rakastunut tällaisiin pitkiin pusakoihin.
 
Mitä pidätte bleiseristä?
Entä asukokonaisuudesta?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto