Ah kevät, kevät ja kevät! Tuota hehkutinkin sen viikon verra, mitä se kevät kesti. Takatalvi tosiaan iski myös tänne Kuopioon, mutta lämpimät ilmat taitavat palailla meidän onneksemme taas ensiviikolla takaisin! Tosin se ihana kuivuus ei välttämättä tule. 
Anyway kevään merkkien myötä sai pistää taas pitkän talven jälkeen korot jalkaan, mikä on siis yhtä juhlaa tällaiselle naisenalulle, joka rakastaa kävellä korot jalassa. Kaikki oli tosiaan täydellistä, aurinko, lämpö ja kuivuus - ainoa ärsytys olivat pienet kivet jalkakäytävillä.
Aurinkolasit - Gina Tricot
Takki - H&M
Vyö - H&M
Farkut - Dr. Denim
Kengät - Jeffrey Campbell
Laukku - Guess
 
Nyt pääsivät Ginan pilottilasit ulkoilemaan talven jäljiltä ensimmäistä kertaa. Nuo ovat niin heiveröisen oloiset sekä kuluneet, että Kanarian reissulta on pakko löytää ihan RayBanin pilotit. Niistä olenkin viime kesästä asti haaveillut.
Myös nämä ihanaiset ovat päässeet pari kertaa ulkoilemaan, mutta tällä kertaa sain kuvailtuakin nämä. Tosiaan nämä rakkaudet tulee näkymään kevään, kesän sekä syksyn niin useasti jaloissani että ehditte kyllästyä. (Vähä niinkuin tuohon punaiseen Guessin laukkuuni jo...). Musta käy joka asuun, tyylikkäät, korkeat korot, todella helppo kävellä.. Keksin näistä vaikka mitä hyviä puolia ♥


~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto