tattoo1
Kolme viikkoa sitten pitelin kädessäni tällaista lappua, ajattelin että: "Apua, pystynkö mä tähän todella?".
Minä, niin kova neulakammoinen sain vihdoin ja viimein voitettua pelkoni ja varattua tatuointiajan Kuopion Tino's Tattoolle. Oon todella pitkään pohtinut tatuointia, se on ollut yksi suurista unelmistani jo todella monta vuotta. Kovaa rohkaisua ja tukea sain ystävättäreltäni Reetalta, iso kiitos sulle ♥

Tosiaan viime torstaina aika sitten koitti. Kipu oli todella pientä verrattuna siihen mitä kuvittelin. Se ei itse asiassa sattunut ollenkaan. Neulakammoinen tosiaan oon, mutten ajatellut sen tuntuvan samalta kuin esimerkiksi rokotus, onhan se sinänsä ihan eri juttu.
tattoo3
Kyseinen kiinalainen symboli on ollut mulla mielessä sellaiset about kymmenisen vuotta. Symboli ei ole koskaan vaihtunut, tatuoinnin paikasta puhumattakaan. Kiinalaiset symbolit ovat melko yleisiä, mutta se ei merkkaa. Saatatte arvata/tietää tämänkin merkityksen. Kyseessä on siis varma valinta, todella tärkeää sillä onhan kuva - yllätys yllätys - tatuoituna ihooni koko loppu elämäkseni.

Miksi otin tämän? Tatuoinnin koko, taiteellisuus ja tietysti salaperäisyys jollei tosiaan suuntaa Kiinaan. Mikä on kyllä joskus elämäni aikana koettava ♥ Ja tietysti myös henkilökohtainen syyni, mikä varmasti melkein jokaiselta tatuoinninottajalta löytyy.
 
 Haluaisitteko tatuoinnin vai onko kenties jo?
Oletteko te neulakammoiset voittaneet pelkonne ja ottaneet tatuoinnin?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto