Hyvä pohjustusvoide silmämeikille!

 
Mä olen jo pitkään miettinyt ostavani ihan oman pohjustusvoiteen luomivärejä varten. Halvat värit eivät tartu niin hyvin, joten päätin kokeilla jospa pohjustvoide auttaisi saamaan edes vähän tummemmin sitä väriä silmiin. Mä kun en luomivärejä käytä niin paljoa, että haluaisin ostaa ihan kalleimmasta päästä. Paria aivan upeaa väriä lukuunottamatta siis..

 Sokokselta päätin sitten reippaana mennä kysymään neuvoa ja sitä sainkin, todella ihanaa palvelua! Pahoittelen kovasti kuvien tummuutta, luonnonvaloa olisi tarvinnut mutta sitähän ei tähän aikaan illasta ole. Mun huonekin on todella tumma.
 
 
Stay-In-Place EyeShadow Base - Estée Lauder

En silmiin tätä ole päässyt vielä kokeilemaan, mutta kokeilin kämmenselkään pienelle alueelle tämän kanssa ja ilman. Laitoin tätä pohjustusvoidetta, sen päälle puuteria ja sitten luomiväriä. Viereen kokeilin pelkällä puuterilla ja luomivärillä. Väri tarttuu huomattavasti paremmin kohdalle, missä voidetta oli. Toki vasta silmiin kokeillessa saa oikean kuvan tästä, mutta tämä pikakokeilu ei maksa mitään.~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto