outfit1
 
Hat - London
Sunglasses - Guess
Crop top - Tally Weijl
Skirt - Bershka
Bag - Guess
Shoes - Converse  
 
outfit11
outfit2
 
Tänään oli ihan mahtava keli, viimein! Onnekseni olin vielä aamuvuorossa ja pääsin lähtemään töistä jo kello kolme. Olimme Roopen kanssa sopineet että lähtisimme tänään kiertelemään hieman huonekalukauppoja, mulla oli suunnitelmissa ostaa kotiin jotain uutta ja ihanaa! Kesällä on muutenkin kertynyt ympäri asuntoa paljon pieniä uutuuksia ja lisää olisi vielä hankittava - niistä kasaan teille kesän lopulla ihan oman poustinsa sitten.
 
outfit7
details
details2
outfit6
 
Ylleni valikoitu perus mustavalkoinen asukokonaisuus, joka on pyörinyt mielessäni jo viime kesästä asti! Look olisi näyttänyt paremmalta eräällä toisella raidallisella croptopilla, mutta pistin sen pilalle kun se päätyi pesukoneeseen vahingossa punaisten farkkujeni kanssa, jep sinne meni mun suosikki toppini... Vaikka sekin oli raidallinen niin ei tämä ole läheskään niin kiva kuin se toinen oli.

outfit5
outfit4
smile

Mitä mieltä olette muuten hatusta? Se oli jäänyt lojumaan kaapin pohjalle vuodeksi ja nyt minä sen kaivoin sieltä päähäni. Tämä hatttu kruunaa mielestäni koko asukokonaisuuden ja ilman sitä asu olisi tosi tylsä! Miten hattu voikaan tehdä niin paljon?
 
finnishblogger
 
outfit3

Viime vuonna tähän aikaan vuodesta olin muuten tosi ruskea, nyt asiat ovat ihan päinvastoin. Onneksi perjantaiksi on luvattu taas ihan mahtavaa säätä ja tämä neito viettää silloin viikon ainoaa vapaapäivää! Päivä tulee vietettyä varmasti auringon alla ja seuranani vieläpä ihana Saija ♥ Jopsa sitä väriä sitten saisi edes hiukan pintaan!
 
 Mitäpä mieltä olette asusta?
Entä pidittekö hieman runsaskuvaisemmasta asupostauksesta?
Minä ainakin pidin! 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto