outfit

 Sunglasses - Guess
Top - BikBok
Bandeau - Gina Tricot
Skirt - Bershka
Bag - Guess
Shoes - Converse
 
outfit3
 
Kuten varmaan huomaatte, niin kyseessä ei ole nyt pelkkä asu! Ja no, otsikkokin kertoi varmaan jo kaiken. Maanantaina mulla oli kampaaja, mulla oli muhinut mielessä monia erilaisia hiusvärejä ja lookeja useita kuukausia ja nyt uskalsin sen muutoksen tehdä.
Olin parisen viikkoa etsinyt netistä kivoja hiuslookeja tummalla tyvellä ja tuhkaisella vaalealla latvalla - kampaajani on mahtava sillä hän onnistui taas saamaan sen mitä todella halusin, vastaa täysin kyseistä kuvaa mikä mulla oli matkassa!

details
converse


 Asusta sen verran, että oli aivan ihana pukeutua maanantaina näin kesäisesti! Pärjäsi aivan mahtavasti pelkässä topissa ja hameessa. Maanantai-ilta meni Viinijuhlilla myös kesäisissä vaatetuksissa eikä tarvinnut palella - lisää Viinijuhlista kuulette varmasti sunnuntaina.

Perus mustavalkoinen toimii, pirtsakka punainen hame on ihana lisä muutoin mustavalkoiseen asuun. Korkkasin myös uudet pikku Converseni - kiitos äidilleni tästä kenkäparista ♥

hair

Tumma tyvi kehystää kasvoja kivasti

Olin alkanut kyllästymään pelkkään vaaleaan tukkaan, aina kahden viikon päästä kampaajakäynnistä tyvikasvu oli todella silmiinpistävä. Tämä vaihtoehto on muutenkin mulle todella hyvä kun omien hiusten väri on niin tumma, eipähän tarvi olla nyt kuukauden välein sitä värjäyttämässä.

Tammikuussa laittamat hiustenpidennyksetkin olivat menneet melko huonoon kuntoon, lisäksi ne oli melkein oman tukan mitoissa, joten pitkä tukka sai väistyä nyt ainakin kesäksi ja syksyksi. Hyvä antaa välillä oman tukan levätä. Ja suoraan sanottuna tukka meni auki ollessa todella takkuun usein mikä ei ollut kiva juttu.

 
finnishblogger
outfit2
 
Mitä mieltä olette asusta?
Kertokaapa mielipiteenne uusista hiuksistani?
 
~ Kata ~

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogiarkisto