outfit
 Sunglasses - Guess
Gorilla coat - BikBok
Top - Stradivarius
Jeans - Dr. Denim
Shoes - Ugg Australia
Bag - Guess
outfit2
Tämä kyseinen gorilla takki tuli ostettua muistaakseni ehkäpä joskus viime keväänä BikBokista. Takin oikea hinta oli 70 euron luokkaa, mutta tämä ainoa kappale - joka sattui olemaan vieläpä XS - oli tasan 20 euroa! Miettimättä lähti matkaan.
Anyway takki ei vissiin ole päätynyt vielä kertaakaan blogin puolelle, en ole osannut oikein pitää sitä kun se tosiaan on aika gorillamainen. Tässä yksi päivä kuitenkin selailin taas vaihteeksi Lookbookia tiuhaan tahtiin ja satuin näkemään ihmisten päällä tällaisia mustia, pitkäkarvaisia takkeja ja ne näytti yllättävän hyvältä!
shoesbag
Olihan se vedettävä oikein karvaöverit ja pistää jalkaan oikeastaan mun ihan ensimmäiset Uggitkin. Veikkaan että monen makuun ehkä liikaakin karvaa, mutta itse rakastan sitä pukeutumisessa niin paljon että saatoin vain kulkea ylpein askelin tuo asu ylläni.
details
Rings
Kalevala sydän || Kalevala vanamo || Guess
outfit4
Aurinkolasitkin on saanut kaivaa nyt parina päivänä käyttöön. Saa se arska kyllä hymyn huulille, vaikka näinä kuukausina Suomessa aurinko tarkoittaakin todella kirpakkaa pakkasta. Mun mieltä lämmittää kuitenkin tuleva matka, joten voin hymyssä suin kulkea tuolla pakkasessa ja pukeutua talvikamppeisiin.
outfit3
Raitapaita ja korkeavyötäröiset farkut tasapainottaa mukavasti muuten karvaista ja pöyheää asua. Varmasti mielipiteitä herättävä takki ja kokonaisuus, siitä huolimatta oikein mukavaa keskiviikkoa jokaiselle! ♥
 
Mitä pidätte takista?
Entä koko asukokonaisuudesta?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto