Mä en ole kyllä yhtään tyytyväinen näihin muutamiin kuviin mitä kohta näette. Osa on otettu iltamyöhällä kun ei luonnonvaloa ole riittänyt. Yrittäkää kesää, niin minäkin tein!
 
nails4
nails5
nails6
 
Aloitellaanpa vaikka näistä mun lomakynsistä. Rodokselle halusin jotain turkoosia ja toteutin nämä samalla tyylillä mitä tein Saijalle kesällä. Ne olivat tosin paljon herkullisemman väriset mitä nämä, ne voit tsekata täältä.
 
nails2
nails1
nails3
 
Kuukausi sitten mulle tulikin joku violetti villitys. Meninkin tilaamaan Mimaxelta paketin, joka sisälsi irtohile puteleja kolmessa eri violetissa ja kolmessa eri kultaisessa sävyssä. 
Ajattelin kokeilla taas kerran erilaisempaa tyyliä. Laitoin näihin ns. kaksi kerrosta tuota irtohilettä, nyt voin myöntää että yksi olisi riittänyt. Olisin nimittäin halunnut näistä paljon häivytetymmät, no ensi kerralla saatan onnistua paremmin!
nails9
nails10
 
Nämä Reetta teki mulle, itse tosin suunnittelin mutta hän sitten toteutti ja erittäin hyvin toteuttikin. Reetta tekee myös geelilakkauksia, mutta hänellä on siihen aivan eri geelit. Niistä oon kuullut valtavasti kehuja ja halusin nyt itsekin kokeilla, pakko kyllä myöntää että mahtaa olla laadukkaammat. Mulla itsellä on nämä tälläkin hetkellä ja vaikuttaa kyllä niin paljon napakammalta. Taidankin käyttää nuo omat geelit poikkeen ja tilata sitten samat aineet!
 
Tosiaan tuo musta ja pinkki oli mielessä viime viikonlopun polttareita ajatellen, teemana oli pääasiassa se musta ja pinkki. Olin myös funtsinut Halloween asua jossa nuo kyseiset värit olisivat eniten esillä. Siinä on tosin mieli jo muuttunut!
 
Kiitos Reetalle näistä kynsistä ♥
 
nailss
 
Myös mä sain kokeilla tehdä Reetalle kynnet niillä hänen geeleillään, niin ja vieläpä Halloween aiheiset lakkaukset jos ette vielä arvanneet! Ihana oli tehdä pitkästä aikaa jollekulle muulle kuin itselle. Voi että mä tykkäsin tuosta oranssista, mistä lähtee mustaa hilettä hieman ylöspäin ♥ Taas sai hauskan uuden idean kun väkertää itselle uudet tuossa parin viikon päästä, jospa kokeilisin tuota samaa kikkaa!
Reetalta sain myös muutamia värigeelejä kiitos ihana niistäkin, joten hileet pistän hetkeksi sivuun, tai no en ehkä kokonaan. Kyllä tuota samaa tyyliä on varmaan seuraavaksi kokeiltava!

Harmi etten saanut näistä kynsistä kuvaa järkkärillä, onneksi kuitenkin omistan ihan huippis phonen ja kuva on ihan mukiin menevä. Halleluja sitä kameraa, sitä voi aina ihkuttaa.
 
nails7
nails8
 
Viime viikonloppuna oli tosiaan ihanan Jasminan polttarit, siellä sitten yllärinä tein hänelle nämä ihanat blingi geelit! Nämä olivat ehkä nopeimmat kynnet mitä koskaan oon tehnyt! Ja oli se neiti kyllä iloinen ♥ Niin on kyllä sen naisen näköiset lakkauksetkin. Niin ja maanantaina olin tyyliin vähällä itkeä ilosta kun tuo nainen palasi takaisin blogimaailmaan. ♥
 
Mukavaa loppuviikkoa rakkaat ~ pus ♥
Kertokaahan suosikkinne ..?

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto