Moikka tyypit ♥ 
Nyt starttasi elokuu, viimeinen kesäkuukausi! Puolessa välissä fiilistelläänkin jo syksyä, ihme kuinka aika ja koko kesä on kulunut näin pirun nopsaa! Onneksi kaikennäköistä on kerennyt kuitenkin kesän mittaan hommailla vaikka kesältä se ei ole tuntunut sään puolesta, en ole esimerkiksi käynyt rannalla kertaakaan ja shortseista oon saanut vaan haaveilla.
 
Anyway tässäpä olisi heinäkuun geelilakkauksia, joita ehdin tehdä ehkä ennätysmäärän mikä on aika jännä kun heinäkuu muuten on ollut melko kiirusta!
 
simplenails4
simplenails3
simplenails5
 
Ranskalainen manikyyri, jonka rajaa koristaa "helminauhamainen" timanttijono. Viime postauksessa näitte tällaiset mutta vaaleanpunaisilla timanteilla. Rakastuin tähän siskoni ideaan ikihyviksi ja tein itselleni nämä samantyyppiset, tosin kesää vasten vaaleanvihreät timantit olivat ihan must

Vähän jäi kynteen irtohilettä ja se kuultaa tuolta alta, mutta luonnossa se ei näy niin hyvin kuin kuvissa! Jos viilaan liikaa niitä yksinäisiä hileitä sieltä niin oma kynsi kärsii.
 
blacknails
blacknails2

 Kokomustaa timanteilla. Serkkuni toivoi kokomustia, joissa olisi sitten vähän kuitenkin sitä hopeaa timanttia. Laitoin kaksi kerrosta mustaa irtohilettä kynteen ja sen vuoksi näistä tuli aika paksut josta itse en oikein tykkää. Onneksi Saija tykkäsi ja muuten ihan älyttömästi!

simlenails
simplenails2

Ranskalainen manikyyri muutamalla sähäkänsinisellä timantilla. Saijan äiti eli tätini halusi myös itselleen geelilakkauset ja väkertelin hänelle sitten heti Saijan jälkeen.
Toiveena oli simppeli ranskis mutta koska en omista mitään apuvälineitä ranskiksiin saatika kunnollisia siveltimiä, niin reuna jäi tietysti hieman röpelöksi mikä ei häntä kuitenkaan haitannut. Ensi kerralla tilaan kunnon siveltimet, jos vaikka oppisin tekemään suoran reunan kunnon siveltimillä;)
 
nails2
nails1

Itselleni halusin jotain valkoista ja vaaleanpunaista. Näissä kesti mulla ennätysmäärä aikaa, yhteen käteen meni noin puolitoista tuntia kun yleensä teen molemmat kädet siinä ajassa. No kolme tuntia kesti siis yhteensä, huh huh!
Tein valkoisella geelillä puoleen väliin ja kärkeen laitoin valkoista hilettä, sitten jatkoin kahdella erilaisella vaaleanpunaisella. Näistä tulee mieleen barbie ja niin taisi myös siskoni mulle sanoa, haha!

Tänään tosiaan olisi luvassa mökkeilyä kaveriporukan kanssa, en malta odottaa! Vaikka koko päiväksi onkin sadetta luvassa niin se varmasti unohtuu hetkessä kun mukana on niin mahtava porukka. Ihanaa viikonloppua jokaiselle! ♥

Mitäs teille kuuluu?
Kertokaa mulle näistä teidän suosikkinne? 

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto