nails4
nails5
 
Näistä mulle tulee mieleen meri ja nämä kynnet tuli tehtyä itselle melkein heti alkukuusta. Idean näihin sain Nanikaroliinan lomakynsistä. Voi kun minäkin osaisin tehdä juuri tuollaiset mitkä hän oli itselleen lomalle tehnyt, käykää ihmeessä tsekkaa sillä nuo on kauneimmat kynnet mitä oon koskaan nähnyt ♥ Että jollain riittää tuota taitoa tehdä erikoisia, no mutta hei täällä harjoitellaan myös kovasti!
 
nails1
nails2
 
Nämä herkulliset karkkikynnet tuli tehtyä Saijalle. Hän etsi kuvan valmiiksi ja siitä sitten yhdessä lähdettiin suunnittelemaan näitä. Tämä on neito jolle saa aina tehdä jotain erikoisempaa, nautin suorastaan näiden kynsien teosta sillä sain tehdä just jotain erilaista.
Itselle tulee tehtyä aina yksiväriset mutta nämä antoi oikeasti inspiraatiota tehdä sitten ehkä itsellekin vähän jotain erikoisempaa Rodoksen reissulle! Niin ja en ole koskaan ollut mihinkään tekemiini kynsiin niin tyytyvinen kuin näihin, parhaimmat mitä olen koskaan tehnyt ♥
 
nails6
 
Yhden myöhäisen illan pikaiset luomukset, neonkeltaista! Nämä tein nopeasti yhtenä iltana kun nuo ylimmät kynnet sanoi itsensä ihan yhtäkkiä irti. Seuraavaksi olisi vuorossa sitten reissukynsien suunnittelua ja en todellakaan halua tällaisia yksivärisiä! Saa nähdä riittääkö inspis, haha.

Mitä pidätte näistä elokuun lakkauksista?
Kertokaahan mikä oli lemppari ja miksi?

~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto