No nyt sitten starttasi kesän ensimmäinen kuukausi, ihanaa kesäkuun ensimmäistä! Kyllä se kesä alkaa jo puolessa välissä toukokuuta, aurinkoa on otettu, ekat rusketusrajat saatu, mansikoita on syöty sekä kesämekkoihin on pukeuduttu. Ihanaa, tästä se alkaa ja aion nauttia täysin rinnoin oli se sää sitten hellettä tai vähän viileämpää.

 Anyway ajattelin jakaa kolme geelilakkausta keväältä. Tässä olisi huhti- ja toukokuun geelilakkaukset.
 
nails3
Vappukynnet

Nämä värikkäät tein ihan vapun kunniaksi, tietysti halusin pukeutua värikkäisiin vaatteisiin joten myös kynsiin halusin väriä. Pohjalla sinistä glitteriä ja päälle heittelin pienimpiä värikkäitä timantteja mitä multa löytyi.
 
nails1
nails2
Keväisen vihreät

Tein kerran ystävälleni tällaiset neonvihreät glitterkynnet timanteilla höystettynä. Kevään kunniaksi halusin nyt käyttää samaa ideaa ja rakastan näitä ♥ Pidän muutenkin tyylistä tehdä koko kynsi yhdellä ja samalla sävyllä, glitteriä on kolmea eri kokoa sekaisin.
 
nails4
nails5
Valkoista ja pinkkiä

Vaikka pidänkin siitä, että koko kynsi on yhdellä ja samalla sävyllä, niin välillä vaihtelu virkistää. Taru teki mulle nämä kyseiset kynnet, sillä mun moni oma kynsi oli lohennut aika pahasti, sen vuoksi jouduin tekemään aika monet jatkot geelillä. Jos olisin itse alkanut värkkäillä niin monikin tunti olisi saattanut vierähtää niitä tehdessä.
Tarun kanssa siis suunniteltiin yhdessä nämä, kerrankin sain vähän erikoisempaa eikä niin yksinkertaista lakkausta. Kiitos näistä Taru ♥ 

Näiden viimeisten vuoksi sain myös älyttömästi inspiraatiota kaikkiin erilaisiin ja monipuolisimpiin lakkauksiin. En siis malta odottaa että pääsen toteuttamaan niitä itselleni kesän aikana.
 
Mitkä näistä ovat teidän suosikkinne?
Itse rakastan nuita vihreitä, mutta myös alimmat ovat niin upeat!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto