Syystalven luottokokonaisuuteni ♥

outfit2

Scarf - Gina Tricot

Fur jacket - H&M
Jeans - Dr. Denim
Shoes - UGG Australia
outfit1
Mun yllä on näkynyt nyt syksyllä hirveästi tekoturkistakkeja ja voin sanoa ettei tässä ole vielä kaikki. Mulla on melkein jatkuvasti ollut päällä turrukka, ellei pakkasta ole ollut älyttömästi, silloin turvaudun lämpöiseen untuvatakkiini.
 Tämä asukokonaisuus on yksi luottokokonaisuuksistani syystalvella. Tekoturkistakki ja Uggit mätsäävät keskenään täydellisesti ja ruskea väri käy tuollaisen sähäkän punaisen kanssa aivan ihanasti yhteen! Tätä kokonaisuutta tulee pidettyä usein. Punainen on niin piristävä väri tässä kokonaisuudessa.
outfit3
Bag- Guess
details2
Belt - H&M
details
 
Rings - Guess, Ur&Penn, from my mom
Midi ring - Gina Tricot
shoes
Myös Uggeja on tullut pidettyä ahkerasti, kun pakkasta ja lunta on ollut maassa. Kun jalat pysyvät lämpimänä, pysyy koko kroppakin! Talvikengät joita voin suositella kaikella sillä lämmöllä, mitä ne jaloillekin tuovat.
Voin sanoa että kyllä Uggit melko nopsaa kulahtaa - ainakin mun käytössä - vaikka suojaankin ne niille tarkoitetulla suoja-aineella ja varjelen kovasti. Mun kahdet ekat Uggit ovatkin jo melko kuluneen näköiset. Silti aivan mahtavat, lämpöiset ja ihanat jalassa.
outfit4

Kävin muuten kahvittelemassa tiistaina Jasmina's Style Diary blogia kirjoittavan Jasminan sekä My Style of Living By Maria blogin Marian kanssa. Ihanaa oli tavata nämä kaksi neitosta, aluksi jänskätti tietysti hieman mutta heti pääsi kyllä juttuun mukaan. Molemmat olivat juuri yhtä ihania ja upeita, mitä blogien perusteella on päätellytkin. Toivottavasti näemme pian uudelleen ♥

Perustimme siinä samalla facebook ryhmän Savolaisille bloggaajille KLIK! Klikkaile tiesi sinne, jos olet Savolainen bloggaaja. Olisi kiva saada kasaan joku blogiporukka ja järkkäillä tapahtumaa sun muuta silloin tällöin. Olen niin hirvittävän kateellisena seurannut kaikkien ihanien Oululaisten bloggaajien miittejä ja tapahtumia, että olisi huikeeta saada sellainen iso ihana porukka kasaan.

Mitäs tykkäilette tästä lookista?

~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto